Nyheter

Press och medier kan vända sig till Martina Mårlind, PR- och kommunikationsansvarig för Team Rynkeby - God Morgon på mam@team-rynkeby.com 0766-276419. 

<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

”Detta är för min lillasyster och systerdotter”

På den gula cykelramen sitter det fasttejpat fotografier, som påminner Gabriella Gelkner om varför hon trampar till Paris. För andra året deltar hon i projektet - i år tillsammans med dottern Bella Gelkner. ”Vi gör detta för min lillasyster och systerdotter.”

läs mer…

<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

Anders låter inte fysiska hinder hindra honom från att cykla till Paris ”Vill man, så kan man”

När Anders Jungbeck blev diagnostiserad med MS - multipel skleros, blev han påmind om att kroppens alla funktioner inte längre var någon självklarhet. Han har även proteser i båda knäna samt i höften. Men trots detta cyklar han till Paris med en härlig inställning. ”Om man vill göra det, så är det bara att testa.”, säger han med ett leende.

läs mer…

<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

OS-guldmedaljören Bernt Johansson bytte tävlingscykeln mot en gul Bianchi

Efter att Bernt Johansson vunnit OS-guld och kammat hem VM-guld i lagtempo, har han nu lagt tävlingscykeln på hyllan. Istället färdas han över böljande landskap på europeiska landsvägar tillsammans med Team Rynkeby - God Morgon Skaraborg.

läs mer…

<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

VD:n tog sponsorskapet ett steg längre - dubblar alla bidrag som kommer in

Varje år går hundratals företag in och sponsrar Team Rynkeby - God Morgons insamling till Barncancerfonden. I år är det 1297 företag som valt att stödja välgörenhetsprojektet, genom ett platina- eller guldsponsorskap. Men sedan finns det företag som väljer att stödja projektet ytterligare och tar det hela ett steg längre.

läs mer…

<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

Kungligt omhändertagande när HM Kung Carl Gustaf XVIs personliga kock servar TR-GM-cyklister

Drottningholms Slott står denna vecka utan en av sina kockar, då HM Kung Carl Gustaf XVIs personliga kock Einar Einarsen befinner sig ute på tyska landsvägar och servar Team Rynkeby - God Morgon Täbys cyklister på deras färd ner mot den franska huvudstaden.

läs mer…

<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

Irma finns med på bröstet hela vägen till Paris

På TR-GM Täbys cykelkläder finns det på det vänstra bröstet tryckt
en barnteckning, en illustration av en katt. Under den står det ”Irma” och ett litet hjärta. Den ritades av Irma, 6 år gammal strax innan hon förlorade kampen mot cancern. Nu cyklar Irmas mamma Tina Lejdemyr till Paris för andra året, för att hedra minnet av hennes dotter.

läs mer…

<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

Magnus och Gunnar bjuder på en historisk resa genom Europa

När Magnus Holmgren och Gunnar Håkansson tog sig an uppdraget med att ta fram Team Rynkeby - God Morgon Täbys rutt mot Paris, tog de uppdraget på största allvar. Med stor entusiasm och engagemang tog de fram en rutt med fokus på historiska inslag och det vackraste platserna i norra Europa, med start i Stockholm och avslut på franska rivieran.

läs mer…

<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

Tour de Paris 2018 är igång - följ lagen live

Första tramptaget är nu taget och just nu rullar alla de svenska Team Rynkeby - God Morgon-lagen ute på vägarna. Via lagens live-trackers kan du följa lagen hela vägen till mot den franska huvudstaden.

läs mer…

<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

Det bästa jag kan göra för Julius är att cykla till Paris

Jakob Kargaards sex-årige son är allvarligt sjuk i leukemi. Därför är det med ett tungt hjärta, men med vetskapen att kan faktiskt kan vara med och göra skillnad för sin sjuke son, som Jakob Kargaard idag sätter sig på cykelsadeln för att cykla till Paris med Team Rynkeby.

läs mer…

<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

Team Rynkeby tar plats i skolbänken - blir gratis läromedel i Skandinavien

Team Rynkeby Fondens projekt finns numera att läsa om som e-bok online och finns tillgänglig som gratis läromedel för länder i Skandinavien. Detta tack vare ett initiativ av elever från klass 06M på Östergårdsskolan i Halmstad. 


läs mer…

<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

Så avslutar Team Rynkeby - God Morgon sin tur till Paris - se tid och plats här

Lördagen den 7e juli 2018 ankommer Team Rynkebys 48 lag till Paris. Se här hur och var välgörenhetscykellaget avslutar din årliga cykeltur till den franska huvudstaden.

läs mer…

<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

Då startar Tour de Paris 2018 - få full överblick här

Lördagen den 23 juni 2018 tas det första tramptaget på årets Tour de Paris. Först åtta dagar senare sitter samtliga cyklister i sadeln. Få full överblick över 43 startplatser här.

läs mer…

<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

Cyklar du till Paris med Team Rynkeby - God Morgon 2019?

Vill du göra skillnad för cancerdrabbade barn och deras familjer, samtidigt som du gör något gott för dig själv och får en upplevelse för livet? Då ska du ansöka till Team Rynkeby - God Morgon 2019.

läs mer…

<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

Skolelever sprang ihop 6,3 miljoner till Barncancerfonden

När Team Rynkeby Fonden stängde årets insamling för Skolloppet stod det klart att många bäckar små verkligen kan bli en stor å. 6,3 miljoner svenska kronor. Så mycket har svenska skolelever samlat in till förmån för Barncancerfonden.

läs mer…

<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

Ny EU-förordning ger Team Rynkeby - God Morgon problem

En ny EU-förordning skapar problem för välgörenhetscykellaget Team Rynkeby - God Morgon, som nu kommer behöva införskaffa portabla toaletter till sina 48 cykellag innan sommarens tur till Paris.

läs mer…

<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

Stämningen på topp när 200 000 elever sprang för svårt sjuka barn

Den 23 mars snörade över 200 000 skolelever på sig löparskorna för den goda sakens skull när Nordens största välgörenhetslopp för skolelever gick av stapeln. I Kristianstad sken solen och stämningen var på topp, när hela 50 skolor i området arrangerade loppet.

läs mer…

<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

Team Rynkeby - God Morgon förlänger tidsfristen för inbetalning av sponsorbidrag till Skolloppet

Efter att ett flertal skolor önskat förlänga möjligheten till att betala in sponsorbidrag i samband med Team Rynkeby - God Morgon Skolloppet, väljer nu välgörenhetsorganisationen att förlänga tidsfristen för inbetalningar. Som givare kan du fram till den 6 maj betala in ditt bidrag.

läs mer…

<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

Rekordintresse för Team Rynkeby - God Morgon Skolloppet - 110 % fler elever springer för svårt sjuka barn

Hela 76 146 svenska skolelever är startklara för att springa Team Rynkeby - God Morgon Skolloppet, som arrangeras på 306 skolor runt om i Sverige. Loppet arrangeras samtidigt på skolor i Danmark, Norge och Finland. Totalt är det 210 000 barn i Norden som alla springer den 23e mars, fredagen innan påsklovet.

läs mer…

<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

Rekordmånga skolelever drar på sig löparskorna för svårt sjuka barn

700 skolor från Sverige, Danmark, Norge och Finland kommer tillsammans att sätta motion och välgörenhet på skolschemat, när Team Rynkeby - God Morgon Skolloppet arrangeras fredagen före påsklovet.

läs mer…

<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

Team Rynkeby upplever en massiv sponsorframgång

Nästan 1300 företag har ingått ett guld eller platinasponsor avtal med Team Rynkeby Fonden. Det är en ökning med mer än 20 procent jämfört med förra året.

läs mer…

<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

Rekordmånga svenska skolor anmälda till Team Rynkeby - God Morgon Skolloppet

4 miljoner kronor. Så mycket sprang 40 000 svenska skolelever in till Barncancerfonden i fjol, när Team Rynkeby - God Morgon Skolloppet arrangerades på 161 skolor runt om i landet. I år har rekordmånga skolor anmält sitt intresse, och det är ytterligare en vecka kvar till sista anmälningsdag.

läs mer…

<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

Du hinner fortfarande att köpa Team Rynkebys original cykelkläder!

Om du vill bära Team Rynkeby – God Morgon`s 2018 års original teamwear när utomhuscykelsäsongen drar igång är det nu du måste beställa!

läs mer…

<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

Team Rynkeby - God Morgon sätter nytt imponerande sponsorrekord – redan innan deadlinen

Om du vill få din företagslogo på Team Rynkeby - God Morgons cykelkläder för sommarens cykeltur till Paris måste du ingå ett sponsoravtal med välgörenhetscykellaget senast fredagen den 19 januari 2018.

läs mer…

<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

Sista anmälningsdagen närmar sig för att delta i Team Rynkeby - God Morgon Skolloppet

Den 23 mars, fredagen före påsklovet, går Team Rynkeby - God Morgon Skolloppet av stapeln, då elever från Sverige, Danmark, Norge och Finland snörar på sig löparskorna för den goda sakens skull. Hittills har över 25 000 svenska skolelever anmält sig - och deltagarlistan växer i snabb takt.

läs mer…

<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

Tomte-auktion landade på över 210 000 kronor


Tobias Guldstrand, tidigare lagkapten för Team Rynkeby - God Morgon Sjuhärad, har genom sitt initiativ ”Tomte mot Barncancer” under julafton auktionerat ut sig själv som tomte. Utöver auktionen har han drivit en kampanj i sociala medier, som genom stor spridning blivit oerhört framgångsrik. Hela 211.170 kronor kommer att gå oavkortat till Barncancerfonden, via Team Rynkeby - God Morgon Sjuhärad.

läs mer…

<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

Vill du göra gott för dig själv och andra under 2018? Här kommer tre nyårslöften för dig

Snart skålar vi in det nya året och många av oss kommer även att dyrt och heligt lova oss själva att bli bättre människor under 2018. Om du redan äter hälsosamt, tränar bra och har fimpat ciggen, kommer här tips på tre nyårslöften som inte bara gör dig gott - utan även andra.

läs mer…

<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

500 julklappar till cancerdrabbade barn och tomteauktion slår rekord

Julklappsinsamlingar, tomteauktioner och julparader. Det har inte varit många lugna stunder för Team Rynkeby - God Morgon-deltagarna, som förutom att samla in sponsorer och skolor till Skolloppet, även ägnat mycket tid i december åt olika insamlingsevenemang.

läs mer…

<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

Stort intresse för större sponsorskap till välgörenhetscykellag

20 företag har hittills ingått platinasponsorskap med Team Rynkeby – God Morgon. Således överstiger Team Rynkeby - God Morgon redan antalet platinasponsor jämfört med hela förra säsongen.

läs mer…

<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

Team Rynkeby Fondens nya ordförande har djup respekt för deltagarnas stora arbete

Team Rynkeby Fondens nya ordförande, Peter Frank Andersen, är djupt imponerad av vad Team Rynkeby - God Morgons deltagare har byggt upp under åren - och han ser fram emot att bli en del av laget.

läs mer…

<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

Insamlingssuccé för Swish-fredag

Det ska vara enkelt att bidra till ett välgörenhetsprojekt. Det var grundtanken bakom insamlingssuccén Swish-fredag - ett initiativ från två deltagare i Team Rynkeby - God Morgon Malmö, ett koncept som nu fångats upp av ett flertal andra svenska lag.

läs mer…

Presskontakt

Mikkel Tholstrup Dahlqvist
Communications Manager
mtd@team-rynkeby.com
Telefon: +45 20 15 70 76

Paul Chronqvist-Svensson
Country Manager
pcs@team-rynkeby.com
Telefon: +46 70-491 13 36

Team Rynkeby - God Morgon donerar 35 miljoner till sjuka barn


Checköverlämning livesänds - se datum och tid här

Lediga platser kvar för cykelturen till Paris 2022

Kom med Team Rynkeby – God Morgon till Paris 2022

Så skriver du en bra ansökan till Team Rynkeby - God Morgon

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram