<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 26-05-2014

45 000 personer har sett Brians gripande text

45 000 personer har sett det gripande inlägget som Team Rynkeby Jönköpings lagkapten, Brian Sehested, publicerade på Facebook. 

- Det är en stor ära att jag idag, kapten för Team Rynkeby Jönköping, har möjligheten att skriva på denna sida om ett projekt så enastående och unikt. Bara tanken på vad vi har framför oss ger mig gåshud.

Så inleder lagkaptenen, Brian Sehested, sitt rörande inlägg till sponsorer och lagkamrater på Team Rynkeby Jönköpings Facebook-sida för deras arbete med att samla in pengar till Barncancerfonden.

- Då jag tackade ja till kaptensrollen i oktober förra året, var det med känslorna utanpå kroppen efter att jag tidigare samma år hade förlorat min fru i cancer. Det var därför jag gick in i detta projekt med hela mitt hjärta och med intentionen att göra skillnad. Idag visar det sig vara ett av mina bästa beslut i livet, skriver Brian i inlägget, som bara på några dagar delats mer än 100 gånger och setts av fler än 45 000 människor.

Känner stor tacksamhet
Lagkaptenen fortsätter:

- Jag är otroligt imponerad av alla samarbetspartner och sponsorer som stöttar upp projektet och som donerat tusentals kronor till ett projekt som i slutänden ska mynna ut i en check till barncancerfonden på flera miljoner kronor.

- Checken kommer betyda mycket och jag är säker på att alla familjer som dagligen lever med sjukdomen, känner en stor tacksamhet för detta. Å deras vägnar vill jag säga tusen tack, skriver Brian.

I texten finns det även berömmande ord till lagkamraterna i Team Rynkeby Jönköping.

- Jag är så lycklig över att ha äran att arbeta tillsammans med en grupp av människor som jag anser vara vardagshjältar. Fyrtioen helt vanliga människor med skilda förutsättningar och bakgrund, men alla med samma mål, att göra skillnad.

- Så om ni stöter på dessa enastående människor, ge dem en klapp på axeln som de så väl förtjänar, skriver han.

Vill uppmana billister
Brian skickar också en uppmaning till bilisterna att ha tålamod.

- Tänk på att när ni kommer körande i era bilar och ser alla gula tröjor på vägen framför er, bli inte irriterade över att ni måste sänka farten, utan bli istället imponerad och glad för det de åstadkommer. Jag är i varje fall djupt imponerad och stolt över att ha lärt känna dessa människor, att få vara en del av detta är stort, skriver han.

 

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram