<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 29-01-2016

995 företag har fått plats på teamens kläder

Aldrig tidigare har så många företag varit representerade på Team Rynkebys team kläder. Detta ger upphov till optimism i Team Rynkeby lägren.

Hela 995 företag har i år sin logotyp med på teamkläderna på ett av Team Rynkebys 38 lokala lag. Detta stod klart när Team Rynkeby i förra veckan stängde ner möjligheten att ingå nya guld sponsorskap där sponsorn får sin logotyp med på kläder.

Antalet guldsponsorer är sju procent högre än föregående år och nådde därmed den högsta nivån av guldsponsorskap någonsin i projektet. Det stora antalet ger upphov till optimism i Team Rynkeby lägret, säger Carl Erik Dalbøge, direktör för Team Rynkeby Fonden.

- De 38 lagen har arbetat mycket hårt på att få guldsponsorer de senaste månaderna, och den ansträngning har lönat sig. Deltagarna har all anledning att vara nöjda, säger Carl Erik Dalbøge.

Sponsorarbetet slutar inte
Även om deltagarna nu har nått en viktig milstolpe så stoppar inte sponsorarbete på något sätt, försäkrar Carl Erik Dalbøge.

- Ingen av lagen har tid att vila på lagrarna. Alla team är nu upptagna med att ordna en uppsjö av olika event, och då är vi också i full färd med att avsluta avtalen med alla de skolor som kommer att delta i Team Rynkeby Skolloppet. Här räknar vi med att få en bra bit över 200 skolor i hela Norden - så det blir mycket att göra för deltagarna under de kommande månaderna, säger Carl Erik Dalbøge.

Totalt 3.600 företag har hittills tecknat ett sponsoravtal med Team Rynkeby 2016. Du kan läsa mer om dina alternativ för att stödja Team Rynkeby här.

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram