<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 01-12-2016

Årets julgåva ger hopp om livet för cancerdrabbade barn

Trenden är tydlig - allt fler företag väljer att skänka pengar och ge julgåvor i form av välgörenhet istället för presenter till sina anställda. I år får Team Rynkebys givare ett julkort, som tecknats av barnen på lekterapin på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping.

De svenska företagens vilja att skänka pengar har ökat kraftigt de senaste åren. Ett av de företag som valt att ge sina anställda en julgåva i välgörenhetens tecken är Aderans Sweden AB. Inför julen beställde de 400 stycken smycken från Team Rynkeby.

- I år har vi planerat att i julgåva ge våra anställda ”Hopp, mod & ansvar-smycket” som en symbol för att visa att att vi stödjer Team Rynkebys värdefulla arbete, säger Ulf Rittemar, VD på Aderans Sweden AB. Vi har även planerat att skicka detta smycke tillsammans med vår julhälsning till utvalda kunder och leverantörer.


Ett viktigt bidrag i kampen mot barncancer
Aderans Sweden AB arbetar inom hårersättningsbranschen och arbetar med bland annat tillverkning av peruker, turbaner och håravfall vid t.ex. medicinsk behandling.

- Vi som företag berörs dagligen av familjer där barn blir drabbade av cancer, berättar Ulf. Om vi på något sätt kan bidra i kampen mot barncancer, så är vi stolta. Sedan tycker vi att Team Rynkebys välgörenhetsarbete känns organiserat och professionellt.

Även tidigare år har företaget gett sina anställda julgåvor i form av välgörenhet. Förra året gick julgåvan till utsatta familjer i Syrien. - Det har alltid tagits emot väldigt positivt från våra anställda, säger Ulf. Jag tror att alla känner sig stolta och glada att vi är ett företag som kan bidra. Det verkar som att det uppskattas både internt och externt.

En julhälsning från barnen på lekterapin

Under hösten har barnen på lekterapin på Länssjukhuset Ryhov i Jönköping ritat teckningar som i sin tur blivit till julkort. Dessa julkort har några av Team Rynkebys sponsorer valt att skicka ut som julkort till sina anställda, samarbetspartners och kunder.

- Det finns flera sätt att skänka en julgåva och samtidigt stödja Team Rynkeby och kampen mot barncancer, berättar Paul Chronqvist-Svensson, Country Manager för Team Rynkeby Sverige. Man kan antingen ge en donation och få använda sig av de julkort och den julbanner som tagits fram. Men man kan även teckna ett sponsorskap med Team Rynkeby och kommunicera det som årets julgåva. Oavsett om man vill stödja Team Rynkeby med en donation eller med sponsorskap, går alltid 100 procent till Barncancerfonden. Vill du ge en julgåva och ge hopp om framtiden för cancerdrabbade barn? Läs mer om hur du kan bidra här.

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram