<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 21-12-2015

Aktivera ditt Team Rynkeby sponsorat med Intersport Challenge

Team Rynkeby har tecknat ett avtal med Intersport Challenge som gör det möjligt för Team Rynkeby sponsorer att involvera de anställda i sponsringen.

Många av Team Rynkebys sponsorer vill göra mer för att engagera sina anställda i företagets sponsring till kampen mot barncancer. Det säger Paul Chronqvist-Svensson, landschef för Team Rynkeby Sverige, och därför han är glad över att Team Rynkeby Sverige bara har tecknat ett avtal med Intersport Challenge.

Samarbetet är en möjlighet för Team Rynkeby sponsorer att aktivera sponsringen internt.

- Intersport Challenge är en plattform där anställda kan tjäna Charity-poäng genom att vara fysiskt aktiva. De anställdas aktiviteter omvandlas till välgörenhetspoäng som i sin tur blir pengar som doneras till välgörenhet. Detta innebär att företaget kan låta de anställda påverka storleken på sponsringen som företag gör till Team Rynkeby, säger Pau Chronqvist-Svensson.

Skapar intern stolthet
Och de första sponsorerna har redan anmält sig till plattformen.

Avensia i Lund valde att koppla Charity Points i Intersport Challenge till Barncancerfonden genom Team Rynkeby Lund. Samtliga deltagare i Avensia Challenge kommer förutom att sätta hälsan i fokus och ha roligt med sina kollegor över hela världen, även samla in Charity Points för att nå deras gemensamma mål.

- Genom friskvårdskonceptet Intersport Challenge kan du som sponsor nå ut med ert och engagemang till alla anställda och skapa en intern stolthet. Den förbättrade hälsan som uppnås innebär att ni sparar enormt mycket tid och pengar i bl.a. mindre sjukskrivning, säger Nicholas Roman, ansvarig för Intersport Challenge.

För mer information om hur ni kan använda Intersport Challenge som ett strategiskt verktyg kontakta Nicholas Roman på nicholas.roman@intersportchallenge.com.

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram