<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 04-05-2017

Anmälan öppen till årets checköverlämning och bankett

Nu är anmälan öppen till årets grand finale - den spännande checköverlämningen som avslutas med en storslagen bankett! Lördagen den 16 september genomför de svenska deltagarna årets sista cykelfärd från olika håll i landet, med gemensam destination Helsingborg. Där kommer årets check att överlämnas till Barncancerfonden och den totala insamlingen kommer offentliggöras. Tillsammans med cirka 500 Team Rynkeby-cyklister från våra svenska lag är du välkommen att delta i Team Rynkeby-paraden. Klockan 10.00 kliver du på cykeln i Halmstad, Lund eller Åstorp för att klockan 13.00 rulla in i Helsingborg med högtidlig poliseskort till Sundstorget. Där väntar årets pampiga checköverlämning till Barncancerfonden och ett festfyllt program för hela familjen.Paraden öppen för alla Team Rynkeby-cyklister

Team Rynkeby-paraden är öppen för alla cyklister som tidigare deltagit i projektet, från årets eller tidigare lag och som har Team Rynkebys officiella cykel och cykeldress.

På årets checköverlämning med start klockan 13.30 kommer Team Rynkeby Sverige att räcka över en rekordstor summa till Barncancerfonden, inför ditresta nära och kära från hela landet. Dessutom bjuds det på festligheter och underhållning fram till klockan 15.00 under ledning av Nic Schröder.

Storslagen bankett och efterfest

På kvällen väntar årets bankett på Sundspärlan i Helsingborg, där du och dina respektive bjuds på en fullspäckad kväll med en trerätters galameny. Natasja Jean-Charles välkomnar oss med ljuva toner, glädjespridaren Lena Frisk leder oss genom kvällen och Stefan och Kim underhåller med show. Under kvällen presenteras även vinnaren av Team Rynkeby Awards av Country Manager Paul Chronqvist-Svensson och därefter avslutas kvällen med en magisk efterfest med DJ Fredrik Lilienberg. Anmäl dig redan nu
Välkommen att skicka in din anmälan och delta i en oförglömlig dag i livet. Anmäl dig senast den 1 augusti 2017.Så anmäler du dig till Team Rynkeby-paraden och banketten den 16 september: 

Anmälan till Team Rynkeby-paraden (kostnadsfritt)

Team Rynkeby-banketten 2017 


Betalning av banketten (550 kr per person, där entré, fördrink och trerätters galameny ingår) 

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram