<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 31-05-2017

Ansök till Team Rynkeby 2018

Vill du göra skillnad för cancerdrabbade barn och deras familjer, samtidigt som du gör något gott för dig själv och får en upplevelse för livet? Då ska du ansöka till Team Rynkeby 2018.

Om du vill bli en del av ett de svenska Team Rynkeby-lagen 2018, kan du skicka in din ansökan redan nu. Det gör du genom att fylla i ansökningsformuläret som du hittar här, tillsammans med en motivering till varför du vill delta i projektet. Du kan ansöka om att bli deltagare eller servicepersonal. Lagen kommer sedan att väljas ut baserat på dessa tio urvalskriterier.

- Vem som helst kan ansöka till att bli en del av Team Rynkeby, säger Paul Chronqvist-Svensson, Country Manager för Team Rynkeby Sverige. Man behöver inte vara erfaren cyklist eller vara vältränad, men man behöver ha en drivkraft och en vilja att göra skillnad.

Sista anmälningsdag

Ansökan måste skickas in till Team Rynkeby Fonden senast den 20 augusti 2017. Därefter skickas antagningsbeskeden ut den 4 september. 

Tour de Paris kommer att pågå mellan den 30 juni till den 7 juli 2018.

 - Inför 2018 kommer vi att starta upp fyra nya lag i Sverige, fortsätter Paul Chronqvist-Svensson. De nya lagen kommer att utgå från Gotland, Skaraborg och Linköping, samt ytterligare ett lag baserat i Göteborgsregionen. Det är fantastiskt roligt att se att intresset för projektet växer, vilket ger oss möjlighet att starta upp på fler orter i Sverige och därmed möjliggöra för ännu fler eldsjälar att delta i Team Rynkeby.

Varje lag har en sida på Facebook, där information om uppstartsmöte och informationsträffar kommer att publiceras. Gå in och följ det lag vars sida du är intresserad av att delta i, för att hålla dig uppdaterad om tid och plats för uppstartsmöte.
 

År 2018 kommer det finnas lag i följande regioner/städer:Team Rynkeby Gotland

Team Rynkeby Göteborg
Team Rynkeby Göteborg Syd
Team Rynkeby Halland
Team Rynkeby Helsingborg
Team Rynkeby Jönköping
Team Rynkeby Kalmar
Team Rynkeby Kristianstad
Team Rynkeby Linköping
Team Rynkeby Lund
Team Rynkeby Malmö
Team Rynkeby Sjuhärad

Team Rynkeby Skaraborg
Team Rynkeby Stockholm
Team Rynkeby Täby
Team Rynkeby Värmland
Team Rynkeby Växjö


Har du frågor om deltagandet i Team Rynkeby?
Här hittar du svaren på de vanligast förekommande frågorna. Om du har övriga frågor är du varmt välkommen att kontakta oss. 

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram