<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 13-08-2015

Ansökningsfrist: Ska du att delta i Team Rynkeby?

Om du ska vara en av de 350 svenska som nästa sommar kommer att resa till Paris med Team Rynkeby, så måste du ansöka innan 20 aug 2015.

Nästa sommar cyklar 1600 motionscykelister från fem olika länder till Paris till förmån för barn med cancer med välgörenhetcykellaget Team Rynkeby.

350 cyklister från Sverige och kommer att tas ut i september. Detta innebär att alla som vill ansöka bör ha skrivit en motiverad ansökan som registrerats via Team Rynkeby hemsida Den 20 augusti i år 2015.

- Som det ser ut just nu, har vi lika många sökande i Sverige som vi hade vid samma tid förra året – och vi finner att sökandena blir mer motiverade och blir mer och mer medvetna om vad som förväntas av dem säger Paul Chronqvist-Svensson, country manager för Team Rynkeby Fonden i Sverige.

Alla har en chans
Enligt Team Rynkebys country manager i Sverige har alla personer över 18 år en möjlighet att komma med i laget.

- Under de senaste åren har vi anklagats för att det är helt omöjligt att få en plats om man inte är känd, styrelseledamot eller har en massa sponsorer i ryggen. Detta är inte den verkliga bilden, vi strävar efter en bred demografisk bild som lever upp till Team Rynkebys kriterier, säger Paul Chronqvist-Svensson.

- Om man åker runt och besöker våra team och hälsar på deltagarna kommer man att träffa vanliga människor som ingår i Team Rynkeby, man kommer också att upptäcka att de verkligen har en önskan att göra något bra för sig själva medan de gör något bra för andra – och att de lever upp till motivationen de lät lysa igenom i sin ansökan, och därför har tagits med i truppen.

Fokus på motivation
Paul Chronqvist-Svensson erkänner dock att det kommer att finnas stark efterfrågan till platserna i de 11 svenska lagen.

- Även i år så det kommer det inte att bli lätt att få en plats i laget. Därför bör de sökande fokusera på sin motivation. Varje deltagare bör ställa sig själv frågan, varför vill de gå med i Team Rynkeby och vad kan de ta med till projektets genomförande och insamling? Det är en av de saker som kaptenerna tittar på när de granskar de sökande.

Klicka här om du vill ansöka om en plats i Team Rynkeby. Klicka här om du vill uppdatera din ansökan.

September 2 får alla sökande veta om de är en del av den fortsatta urvalsprocessen.

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram