<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Göteborg - 05-02-2015

Boka in internationella barncancerdagen den 15 februari

Team Rynkeby Göteborg deltar i kampen mot barncancer och vill tillsammans med Barncancerfonden Västra och Scandic Rubinen, uppmärksamma Internationella Barncancerdagen den 15 februari 2015 med ett fackeltåg.

Sverige insjuknar ca 300 barn i cancer varje år, det vill säga nästan ett barn om dagen.

Många av dessa små hjältar klarar av att besegra sin sjukdom tack vare en framgångsrik forskning men fortfarande är det många barn som förlorar kampen mot cancern.

Team Rynkeby deltar i kampen mot barncancer och vill uppmärksamma Internationella Barncancerdagen den 15 februari 2015 med ett fackeltåg.

- Den här typen av event är otroligt viktiga för att sprida budskapet och öka synligheten kring sjukdomen, är vi många som deltar och bidrar med vårt engagemang så kommer vi slutligen att kunna minimera sjukdomen med effektivare vårdmetoder och bättre behandlingar-säger Paul Chronqvist-Svensson Country Manager för Team Rynkeby Sverige.

Fackeltåget avgår från Götaplatsen och avslutas med en ljusmanifestation på Gustav Adolfs Torg där vi gemensamt tänder 300 marschaller som representerar de barn som årligen insjuknar i cancer.

Varje fackelbärare bidrar med 100 kr och vi i Team Rynkeby Göteborg kommer att sälja Fight for Life armband för 100 kr/st. Intäkterna från kvällen går oavkortat till Barncancerfonden.

Tid: 15 februari, kl 17.00 – ca 18.30
Plats: Samling på Götaplatsen

Anmäl er till evenemanget på länken.

 

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram