<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 24-09-2021

Checköverlämning livesänds - se datum och tid här

Efter tio månader av hårt slit, där deltagarna i Team Rynkeby - God Morgon arbetat aktivt med att samla in pengar till förmån för svårt sjuka barn, kommer det slutgiltiga insamlingsbeloppet äntligen att offentliggöras. I år ser omständigheterna dock lite annorlunda ut till skillnad från den folkfest som brukar arrangeras. Lördagen den 25e september kommer istället hela checköverlämningen livesändas från Borås Kongress. 

Projektåret 2021 har minst sagt varit ett speciellt år på många sätt. Till följd av rådande pandemi har insamlingsevenemang ställts in och många företag har jobbat i motvind, vilket givetvis också påverkar välgörenhetsorganisationer. Trots detta kommer det att delas ut en miljonbeloppscheck både till Barncancerfonden och Barnhjärnfonden i år, signerat Team Rynkeby - God Morgon. Detta kommer på grund av omständigheterna ske inomhus istället för ett öppet evenemang, men hela arrangemanget kommer istället att sändas live via Facebook. - Vi ställde aldrig in, vi ställde om. Detta har inneburit logistiska förändringar och mycket kreativitet, men det har på många sätt ändå varit ett framgångsrikt år. Inte minst har vi syns på våra svenska landsvägar mer än någonsin tidigare, vilket inneburit stor medial uppmärksamhet. Vi har hittat alternativa insamlingsvägar och tack vare fortsatt stort engagemang från deltagarna, har vi trots pandemitider ett stort belopp att överlämna den 25e september, säger Paul Chronqvist-Svensson, Country Manager för Team Rynkeby Sverige. 
 

Många timmars hårt arbete

När man pratar om Team Rynkeby - God Morgon nämns ofta cyklingen eller de gulklädda deltagarna som under våren synts rulla på de svenska landsvägarna. Men vad många inte tänker på, är de många timmar av insamlingsarbete som deltagarna lägger sin tid på mellan cykelpassen.- Det enorma engagemang som både deltagare, sponsorer, skolelever och givare visar har gjort Team Rynkeby – God Morgon till det framgångsrika välgörenhetsprojekt som det är idag. De flesta söker till laget just för att man bidrar i kampen mot barncancer. Att man samtidigt antar en fysisk utmaning och får träffa många nya vänner är andra viktiga aspekter, som gör att många deltagare fortsätter att delta år efter år, för att de tycker det är fantastiskt roligt, avslutar Paul Chronqvist-Svensson.


Checköverlämningen
Programmet pågår mellan kl 13.30-14.35 och sänds från Borås Kongresshall lördagen den 25e september. Gäster på scen kommer att vara Barncancerfondens marknadschef Michel Brygiewitz, Barnhjärnfondens generalsekreterare Anna Hemlin samt Magnus Berntsson, VD på Eckes-Granini/God Morgon tillsammans med Team Rynkeby - God Morgons Country Manager. Utöver det kommer det vara filmvisning och musikunderhållning. 

Missa inte livesändningen
Följ vår Facebook-sida för att inte missa livesändningen den 25e september. Du hittar den här: https://www.facebook.com/TeamRynkeby

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram