<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 25-05-2016

Checköverlämning och en himmelsk bankett

Välkommen till Team Rynkebyparaden - en historisk checköverlämning och en himmelsk bankett! Lördagen 17 september kan du skapa ett minne för livet. För dig själv och massor av Team Rynkebyfans!

Tillsammans med cirka 500 Team Rynkeby-ryttare från våra svenska lag är du välkommen att delta i Team Rynkebyparaden. Kl 10.00 kliver du på cykeln utanför Barn- och Ungdomssjukhuset i Lund för att kl 13.00 rulla in i Helsingborg med högtidlig poliseskort till Sundstorget. Där väntar årets pampiga checköverlämning till Barncancerfonden och ett festfyllt program för hela familjen.

Team Rynkebyparaden är öppen för alla Team Rynkeby-ryttare, från årets eller tidigare lag, för alla som har cykel och dress. Tillsammans får vi för första gången cykla i ”mål” även på svensk mark och visa Sverige vilket fantastiskt välgörenhetsprojekt vi är en del av. Men du måste inte cykla mellan Lund och Helsingborg för att bli en del av årets parad. Starter sker även från Halmstad och Kristianstad med uppslutning vid Helsingborg Norra. Oavsett kommer cyklingen till Sundstorget, Helsingborg att bli ett minne för livet!

På årets checköverlämning med start kl 13.30 kommer Team Rynkeby Sverige att överräcka en rekordstor summa till Barncancerfonden, inför tillresta från hela landet. Dessutom bjuds på festligheter och underhållning fram till kl 15.00 under ledning av Nic Schröder.

På kvällen väntar årets bankett, för dig med dina respektive. Trerätters galameny, Thomas Pettersson med show, Team Rynkeby Awards med countrymanager Paul Chronqvist-Svensson och en himmelsk efterfest med dj Johan Dahlkvist.

Välkommen med din anmälan och välkommen till en oförglömlig dag i livet!

Anmäl dig innan 1 augusti.

Så anmäler du dig till Team Rynkebyparaden och banketten den 17 september

Anmälan till Team Rynkebyparaden (kostnadsfritt)

Anmälan till Banketten (545 kr, showentré, fördrink och trerätters galameny)

 

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram