<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 10-08-2016

Deadline: Det är nu du måste ansöka om en plats i Team Rynkeby!

Senast den 18 augusti måste du ha skrivit in en ansökan om du vill vara en del av Nordens största välgörenhets cykellag 2017.

Har du lust att göra en skillnad för svårt sjuka barn och deras familjer medan du gör något bra för dig själv - och få en upplevelse för livet?

Då ska du vara en del av Team Rynkeby 2017.

I september plockas deltagare till 44 lag ut från sex länder (Danmark, Sverige, Norge, Finland, Färöarna och Island) för att delta i nästa års cykeltur till Paris till förmån för barn med kritiska sjukdomar. Resan kommer att äga rum 09-15 juli 2017.

Om du vill vara en del av laget, måste du skriva en motiverande ansökning på Team Rynkebys hemsida senast den 18 augusti 2016:e

Skriv ansökningen här.

- Vi letar efter människor som brinner för att hjälpa till att göra en skillnad, samtidigt ska man vara motiverad att genomföra ett halvt års fysisk träning tillsammans med ett helt lag av engagerade eldsjälaren, säger Carl Erik Dalbøge, direktör för Team Rynkeby Fonden.

Tre kärnelement
Enligt Team Rynkeby direktören ​​är det viktigt att de sökande till Team Rynkeby lägger lite energi på att skriva sin ansökan.

- Det finns alltid fler sökande än vad vi har plats till i lagen, och därför är det viktigt att du berättar lite om dig själva och förklarar hur man kan bidra till insamling, vilka erfarenheter du har cykelmässigt och hur man kan bidra till det sociala livet av laget. Dessa är de tre centrala delarna av projektet som vi lägger vikt på, säger Carl Erik Dalbøge.

Det är de 44 lagkaptenerna och deras respektive styrgrupper som tar ut deltagarna till nästa års Team Rynkeby lag. Samtliga sökande får ett svar på sin ansökan den 2 September 2016.

Läs ofta ställda frågor här.

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram