<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 11-01-2019

Deadlinen närmar sig: Rekordmånga företag vill synas på Team Rynkeby - God Morgons cykelkläder

I fjol samlade Team Rynkeby Fonden in 100 miljoner till förmån för svårt sjuka barn runt om i Norden. Om insamlingen fortlöper som den gjort hittills, är det mycket möjligt att det även nästa år blir en rekorddonation. Men för att det ska ske, krävs det fortsatt hårt arbete fram till deadlinen den 18e januari 2019.

I nuläget har deltagarna ingått inte mindre än 1100 platina- och guldsponsoravtal med företag, som vill synas på välgörenhetscykellagets särpräglade gula cykelkläder under kommande säsongen. För att göra detta betalar företagen en summa på minimum 25 000 kronor, som går oavkortat till den välgörenhetsorganisation som respektive land samarbetar med.

Tack vare att så många sponsorer har valt att ingå i ett sponsoravtal, ligger insamlingen redan nu på över en miljon mer i insamlade pengar, jämfört med exakt samma tidpunkt förra året. Framgången glädjer Carl Erik Dalbøge, direktör i Team Rynkeby Fonden.

- Det är en imponerande anda och det finns en fantastisk idérikedom bland årets deltagare, som visar på att det finns många sätt att samla in pengar. Jag är djupt tacksam för det hårda arbete deltagarna lägger ner för de organisationer vi samarbetar med, säger han. 


Deadline 18e januari
Men deltagarna kommer att arbeta hårt ända in i mål, och framförallt inom de närmaste dagarna.

Den 18e januari 2019 ska alla klädsponsoravtal vara tecknade, så att välgörenhetscykellagets kläder kan bli satta i produktion i Italien och bli klara för utlämning i tid för cykelsäsongens start, runt den 1a april 2019.

- Om det finns potentiella sponsorer som vill stödja projektet, bör dessa avtal skrivas på inom de närmaste dagarna. Den 19e januari är det för sent, säger Carl Erik Dalbøge.


100 procent till barn med cancer
Team Rynkeby - God Morgons huvudsponsor God Morgon och står för alla centrala projektkostnader, vilket innebär att 100 procent av de insamlade medlen går vidare till organisationerna som vi samarbetar med i Sverige, Danmark, Finland, Norge, Färöarna, Island och Tyskland. I Sverige går pengarna oavkortat till Barncancerfonden.

Under 2018 samlades över 100 miljoner in, varav närmare 35 miljoner gick till Barncancerfonden. Detta gjorde Team Rynkeby - God Morgon till Barncancerfondens största enskilda bidragsgivare. Bli sponsor
Här kan du läsa mer om hur du kan bli sponsor till världens största multinationella välgörenhetscykelprojekt.

 

 

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram