<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 16-01-2017

Deadlinen närmar sig: ska er företagslogga finnas med på Team Rynkebys kläder?

Nu är det sista chansen att teckna ett klädsponsringsavtal och få med er företagslogga på Team Rynkebys kläder för denna säsongen. 


Hittills har över 900 företag tecknat guldsponsoravtal med något av Team Rynkebys 44 lokala lag denna säsong. 

Därmed har de säkrat en logoplats på Team Rynkebys cykelkläder, när Nordens mest mediaexponerade välgörenhetscykellag ger sig ut på träning och sedan vidare ner till Paris.

Guldsponsorerna betalar ett minimum på 25.000 SEK för att få ha med loggan på cykelkläderna, där hela beloppet sedan går oavkortat till någon av barncancerorganisationerna i de sex länder som Team Rynkeby finns representerade i. I Sverige går pengarna oavkortat till Barncancerfonden.

- Vi upplever en fortsatt stor vilja att bidra i kampen mot barncancer bland företag runt om i hela Norden. Och genom att tillhandahålla sponsringen via Team Rynkeby, får företagen även en möjlighet att exponera sin goda gärning. Det finns många företag, som ser fördelarna med det, säger Carl Erik Dalbøge, direktör i Team Rynkeby Fonden.Deadlinen närmar sig

Det är nu den sista chansen för företag att teckna klädsponsoravtal och komma med på lagtröjorna för den här säsongen. Den 22 januari 2017 ska samtliga guldsponsoravtal vara påskrivna och klara. Därefter beställs lagens cykelkläder i Italien.

- Om man vill ha sitt företags logga på, bör man omedelbart kontakta oss för att vi ska kunna teckna ett sponsorskap. När vi väl har passerat deadlinen, är det inte längre möjligt att få sin logga på kläderna för 2017, säger Carl Erik Dalbøge, och understryker samtidigt att Team Rynkebys insamlingsarbete fortsätter fram till augusti 2017.

- Som företag kan man fortfarande bli sponsor efter den 22 januari, men då är det inte längre möjligt att få med sin logga på kläderna, säger han. Du kan läsa mer om möjligheten att sponsra Team Rynkeby här. För frågor om sponsorskap, kontakta Paul Chronqvist Svensson, Country Manager Sverige för Team Rynkeby Fonden på pcs@team-rynkeby.com eller +46 70-491 13 36.

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram