<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 19-12-2014

Det går över alla förväntningar

Det är en nöjd Country Manager för Team Rynkeby Sverige som kan gå på julledighet. Sponsorarbetet går över alla förväntningar.

333 svenska företag har redan ingått ett sponsoravtal med Team Rynkeby Sverige 2015 – det är mer än 40 företag per lag.

Därmed börjar det se ut som att det blir ännu en kanon säsong för det Svenska välgörenhetscykellaget. Det menar Paul Chronqvist-Svensson, Country Manager for Team Rynkeby Sverige.

- Lagen är nu otroligt bra igång. Flera av lagen har fortsatt sponsorarbetet med samma höga kadens som förra säsongen och med det innebär det att lagen ligger på en mycket hög nivå på insamlingen, säger Paul Chronqvist-Svensson.

Han nämner dessutom att där redan nu är en rad planerade event som kommer att göra skillnad.

- Lagen har mer erfarenhet och det är större fokus på de event som gör skillnad. Detta innebär att vi prioriterar vår tid bättre vilket gör att vi kan samla in mer pengar till Barncancerfonden, säger Paul Chronqvist-Svensson.

Det blir ett bra år
I början på december hade Team Rynkeby Sverige nästan 70 Guldsponsorer som ska ha sin logo på den gula cykeltröjan. Det strömmar hela tiden in fler sponsorer och det kommer inte att dröja länge innan första laget i Sverige har sålt slut på sin tröja.

- Jag upplever att det blivit lättare att få kontakt och intressera företagen. Vi är nu den tredje största enskilda bidragsgivaren till Barncancerfonden och företagen vet att detta är ett seriöst projekt. Dessutom är det många företag som kan spegla sig i vår grundidé om att "att göra något bra för andra när du gör något bra för dig själv", säger Paul Chronqvist-Svensson som tror och hoppas på att det blir ett nytt rekord år.

- Mycket kan ske men vi är absolut med på tåget. Jag är säker på att det blir ett bra insamlings år, säger han.

Team Rynkeby stänger för Guldsponsorer den 31 januari 2015.

 

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram