<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 19-01-2018

Du hinner fortfarande att köpa Team Rynkebys original cykelkläder!

Om du vill bära Team Rynkeby – God Morgon`s 2018 års original teamwear när utomhuscykelsäsongen drar igång är det nu du måste beställa!

För sjunde året i rad beställer det största välgörenhetscykelteamet i Norden, Team Rynkeby – God Morgon kvalitetskläder från den danska cykelklädstilverkaren Xtreme.

Kläderna som de 1 900 cyklisterna från Danmark, Sverige, Norge, Finland, Färöarna och Island kommer till Paris i under sommaren är i de kända gula färgerna, men jerseyna har fått en signifikant visuell uppdatering under de senaste åren.

"Vi har utformat designen mer för att visa att vi är volontärer från sex olika nationer som enas om att samla in pengar till barn med kritisk sjukdom. Därför har ländernas flaggor fått en mer framträdande position på bröstet och på toppen av ryggen, vilket gör det enklare för deltagarna att se vilket land de lagkamrater de träffar på europeiska vägar kommer ifrån, säger Carl Erik Dalbøge.

Köp senast den 25 januari
2018 tröjan finns i Xtremes välkända Rapid Dry textil, som har en bra förmåga att transportera svetten bort från huden medan den snabbtorkar. Textilen är också mycket elastisk och mjuk, vilket ger en bekväm kontakt med huden.

Cykeltröjan har en hel dragkedja på framsidan, tre bakfickor på baksidan och en praktisk silikonkant längst ner för att säkerställa att skjortan stannar där den ska.

De nya Team Rynkeby – God Morgon byxorna tillverkas också i en välkänd Lycra-textil, och selarna är gjorda av ett perforerat material som håller cykelbyxorna på plats under användning. Längst ner på har cykelbyxorna ett 45 mm brett elastiskt band som håller shortsen nära låret och ger en snygg finish.

Team Rynkeby – God Morgons officiella 2018 teamkläder är till salu i Team Rynkebys webbshop. Om du beställer senast torsdag den 25 januari 2018 får du din leverans senast den 1 april 2018. Du kan välja mellan kläderna till Team Rynkebys Fondens 48 lag från sex länder.
KÖP HÄR.
 

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram