<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 31-03-2014

Eurosport får stor uppmärksamhet för Team Rynkeby sponsring

Under förra veckan så skickade Eurosport ut deras pressrelease om samarbetet med Team Rynkeby-pressmedelandet är nu deras mest lästa någonsin.

En sponsring av Team Rynkeby är inte bara bra för Barncancerfonden och kampen mot barncancer, sponsringen kan också visa sig vara god PR för verksamheten som stöttar.

Det har Eurosport märkt efter det att sportkanalen under förra veckan skickade ut ett pressmeddelande om att kanalen stöttar Team Rynkeby.

Pressmeddelandet som kan läsas här, blev i löpet under kort tid det mest lästa som Eurosport någonsin har skickat ut. Pressmeddelandet spred sig på bland annat Facebook där flera av de lokala svenska Team Rynkeby sidorna delade nyheten om samarbetet.

- Vi håller just nu på att arbeta fram hur de ska kunna växla ut sin sponsring i Team Rynkeby Sverige, vi pratar bland annat om att filma ett reportage på Stockholm Grand Fondo med Team Rynkeby och skapa en lounge i målgången på Vätternrundan, säger Paul Chronqvist-Svensson, Country Manager för Team Rynkeby Sverige.

Viktigt att poängtera är att Eurosports sponsring av Team Rynkeby handlar inte om PR.

- Team Rynkebys engagemang för kampen mot barncancer med just cyklingen som medel ligger oss varmt om hjärtat. Då Eurosport är cykelkanalen framför andra känns det naturligt att stödja dem, säger Dennis Andersson, vd för Eurosport i Norden, i pressmeddelandet.

Team Rynkeby kommer att bli synliga på Eurosport kanalen med små filmsnuttar under en kommande tid.

 

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram