<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 18-05-2021

Fira mors dag med promenad och skänk en gåva till Barncancerfonden

Under vecka 21 kommer Team Rynkeby - God Morgon att genomföra ”Gift of Hope - Morsdag”. Oavsett var du befinner dig att du delta. Ta tillfället i akt och skänk din mamma din tid, samtidigt som du skänker en gåva till Barncancerfonden. Idag överlever 85% av alla barn som drabbas av cancer, men 15% gör det inte. När ett barn drabbas av cancer drabbas alla i barnets närhet. Inte minst föräldrar som står vid sidan om, som i förtvivlan behöver se sitt barn lida. Manifestation för alla mödrar

Mellan den 24 och 30 maj kommer Team Rynkeby - God Morgon att genomföra en manifestation för alla mödrar. Du kan delta var du än befinner dig och det är enkelt att anmäla sig.För att delta anmäler du dig via anmälningslänken nedan, där du donerar valfritt belopp till Barncancerfonden. Därefter bestämmer du ett datum och tid i vecka 21, där du och förslagsvis din mamma går en promenad tillsammans. Antingen tillsammans, eller på varsitt håll med hjälp av telefon. Ni bestämmer själva distans och plats. Syftet är att hylla alla mödrar, samtidigt som vi skänker hopp till alla mödrar vars barn drabbats av cancer. 

Om din mamma inte längre är i livet, kan man istället bjuda med ett syskon eller anhörig och ta tillfället till att minnas sin mamma.

- Vi tycker detta är ett fint initiativ i syfte att hylla alla mödrar, som många under året säkert träffat mindre än någonsin. Ta därför chansen att boka in en promenad eller en träff med din mamma, samtidigt som du ger mammor vars barn drabbas av cancer hopp. Man vet aldrig hur mycket gemensam tid man har kvar. Därför vill vi göra denna manifestation som en uppmuntran till alla att värna om det man har, medan man fortfarande har möjlighet, säger Paul Chronqvist Svensson, Country Manager på Team Rynkeby - God Morgon Sverige.
Gåvobevis till alla som deltar

Alla deltagare kan ladda ner ett gåvobevis, som visar er donation och som kan ges bort på morsdag. Här kan du ladda ner gåvobeviset >

Varför din gåva är viktig
Alla mödrar kommer inte få chansen att se sina barn växa upp. Därför är det viktigt att vi fortsätter kampen för alla familjer, vars barn drabbas av cancer. Hör Karin Ulesköld och Annika Brocknäs i filmen nedan, som berättar sina historier när deras barn drabbades av cancer. 

200 till barncancerforskning

Tillsammans kan vi hjälpa forskningen för att ge alla mammor den finaste morsdag gåva man kan få, en gåva till alla mammor att få uppleva en barndom med friska och välmående barn. Även de små bidragen gör stor skillnad!

Team Rynkeby – God Morgon har sedan starten 2011 donerat över 200 miljoner men vi är inte klara med vår strävan att hjälpa Barncancerfonden förrän alla barn får ett långt och lyckligt liv!

Här anmäler du dig
För att komma till anmälan klickar du på följande länk: https://www.barncancerfonden.se/event/week-of-hope/delta-i-en-aktivitet/gift-of-hope-morsdag/

Tillsammans tar vi ett steg i rätt riktning med alla mammor för alla mammor.
 

#ettstegirättriktning

#GiftofHopemorsdagedition

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram