<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 25-06-2019

Följ färden mot Paris minut för minut

Du kan följa Team Rynkeby - God Morgons färd till Paris minut för minut. Med hjälp från det svenska GPS-företaget Axtech AB live-trackar Team Rynkeby - God Morgon hela färden till paris online.

Du kan följa med via skärmen på din dator eller smartphone, när de flesta av Team Rynkeby - God Morgons 54 lag kör igång på lördagen den 29 juni och sätter kurs mot Paris till förmån för barn med kritiska sjukdomar.

Liksom tidigare år får välgörenhetscykellaget nämligen hjälp av det svenska GPS-företaget Axtech AB för att live-tracka hela färden till den franska huvudstaden.

Det innebär att vänner, familjer och andra intresserade kan följa hur de 54 lagen rör sig ner genom Europa minut för minut på en karta på Team Rynkeby - God Morgons webbplats.

- Det är en mycket populär teknik som varje år lockar många besökare till vår webbplats. Jag tror att det kommer att bli en av de mest sidorna på vår webbplats under färden, eftersom familjerna därhemma löpande kan följa hur långt laget har kommit. Vi är mycket tacksamma för detta nära samarbete med Axtech, säger Carl Erik Dalbøge, direktör för Team Rynkeby Fonden.

Imponerande syn
På Axtech AB är vd Åsa Eklund glad att företaget kan hjälpa Team Rynkeby - God Morgon att synliggöra lite av välgörenhetens storhet.

- Det är otroligt spännande att arbeta tillsammans med Team Rynkeby - God Morgon och följa lagens färd ner igenom Europa. Det är imponerande att se hur långt de 54 prickar startar från varandra och långsamt närmar sig varandra ju närmare lagen kommer Paris. Jag har stor respekt för deltagarna som under 10 månader har förberett sig inför denna färd och som under tiden gjort en obeskrivligt stor insats för kritiskt sjuka barn och deras familjer, säger Åsa Eklund.

Tekniken som Team Rynkeby - God Morgon använder under färden till paris har utvecklats av transportföretag och andra organisationer, som har stort behov att administrera stora bilfordonsparker.

De flesta av Team Rynkeby - God Morgons 54 lokala lag påbörjar turen mot Paris lördagen den 29 juni 2019. Alla lag ankommer till Paris den 6 juli.

DU KAN FÖLJA TEAM RYNKEBY - GOD MORGONS FÄRD MOT PARIS HÄR:

www.team-rynkeby.com/LIVE2019.

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram