<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 29-06-2015

Följ Team Rynkeby resa till Paris live på nätet

Team Rynkeby har ett samarbete med det svenska GPS företaget redKnows, vilket innebär att du kan följa cykelteamens resa till Paris live på webben.

När Team Rynkeby startar sin 14: e resa till Paris till förmån för barn med cancer den 3 juli kan du följa välgörenhetscykellagens resa meter för meter via Team Rynkebys hemsida.

Team Rynkeby har tecknat ett sponsoravtal med det svenska företaget Axtech AB, som specialiserat sig på GPS-baserad kommunikation och GPS-spårning under namnet redKnows.

Företaget har levererat en GPS-enhet till var och en av Team Rynkebys 32 lag, vilket innebär att släktingar och vänner kan följa varje lags resa på en karta på www.team-rynkeby.se/liveSE.

- Tekniken används av bland annat transportföretagen i Europa för att hålla koll på sina fordon. Detta innebär att det är otroligt tillförlitlig, och därför ett bra sätt för vänner och släktingar till Team Rynkeby deltagare att kunna följa turen minut för minut, säger Åsa Eklund, VD för Axtech.

Läste om projektet på en juice kartong
Åsa Eklund hade inte hört talas om Team Rynkeby innan hon en lördagsmorgon läste om projektet på en juice kartong. Beskrivningen av projektets syfte slog henne omedelbart och hon visste att hon på ett eller annat sätt ville stödja projektet.

- Team Rynkebys arbete är stort och deltagarna förtjänar allt stöd de kan få. Jag hoppas att vårt bidrag kan hjälpa Team Rynkeby att skapa ännu mer synlighet genom att göra det lättare för anhöriga att följa resan, säger Åsa Eklund.

Team Rynkeby far till Paris den 03-10 Juli år 2015.

Följ turen här:

www.team-rynkeby.se/liveSE

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram