<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 06-07-2019

Följ Team Rynkebys ankomst till Paris LIVE från kl. 13:00

Team Rynkeby LIVE-streamar hela välgörenhetscykellagets ankomst till Paris idag. Du kan följa ankomsten LIVE på den här sidan från kl. 13:00.

7:e etappen, Paris: Flera tusen människor förväntas ta emot Team Rynkeby - God Morgon i Paris när välgörenhetscykellaget anländer till den franska huvudstaden idag, efter att ha spenderat åtta dagar i sadeln för välgörenhet.

De 2 000 cyklisterna från sju olika länder anländer till Prairie du Cercle Sud mellan 13:30 och 14:30.

Om du inte har turen att vara i Paris kan du följa hela händelsen LIVE på den här sidan från kl. 13:00, då Heidi Frederikke Sigdal och Mikkel Tholstrup Dahlqvist guidar tittarna igenom ankomsten.

- Vi vet ju att även om det är kommer enormt många till Paris idag, så finns det många därhemma som också vill se när cyklisterna kommer fram. Team Rynkeby - God Morgon påverkar enormt många människor i hela Europa och ett riktigt stort antal har följt med hela veckan. Idag når veckan sin höjdpunkt och det kommer att bli en känslosam dag, och det finns ju givetvis ett stort intresse för det, säger Carl Erik Dalbøge, direktör för Team Rynkeby Fonden.

54 lag från sju länder
Team Rynkeby - God Morgon-fältet är i år rekord-stort-

Totalt medverkar 54 lag från sju olika länder. Lagen har cyklat olika vägar till Paris och det är först i Prairie du Cercle Sud som alla lag samlas och turen avslutas formellt.

- Förutom de 2 000 cyklisterna har vi även 500 servicedeltagare i år som satt upp paviljonger på platsen där deltagarna och deras släktingar samlas i takt med att lagen kommer in. Det blir en stor dag med många glada återföreningar, men det kommer säkert också att bli lite vemodigt bland deltagarna i och med att de inser att det hela är över, säger Carl Erik Dalbøge.

Är du i Paris?
Om du är i Paris och vill delta i avslutningsevenemanget så kan du läsa mer om hur du hittar platsen här.

Prairie du Cercle Sud öppnas för familjer och vänner kl. 12:00 och evenemanget på platsen avslutas kl. 16:00. Därefter åker lagen till sina respektive hotell.

Släktingar som tar tig till platsen med metro ska gå av på Métro Porte de Pantin (linje 5).

- Vi ser fram emot att träffa vänner och familjer i Paris. Det kommer att bli en fantastisk dag på alla sätt, säger Carl Erik Dalbøge.

Om du inte är i Paris kan du följa ankomsten här nedanför.
 

Texten är översatt från danska till svenska av AdHoc Translations.

LIVE från Paris börjar kl. 13:00. 

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram