<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 16-12-2015

Förberedelser pågår: Anmäl dig till 2017

Det är inte mer än ett par månader sedan som Team Rynkeby tog ut cyklisterna till sommarens resa till Paris. Men nu börjar cykellaget blicka framåt mot det nya projektåret 2017.

Hur stort ska Team Rynkeby vara 2017, och var ska de nya lagen startas upp?

Den frågan ska Team Rynkeby Fondens styrelse fatta beslut om inom de närmaste månaderna, och därför är Carl Erik Dalbøge, chef för Team Rynkeby Fonden nu ute med en uppmaning till potentiella deltagare för projektår 2017 att redan skiva en ansökan på välgörenhetscykellagets hemsida.

- Vi har inlett en diskussion om hur Team Rynkeby ska se ut inför 2017, och jag räknar med att vi redan i början av våren kan fatta beslut om hur många lag Team Rynkeby kommer att vara 2017 och hur lagen ska vara lokaliserade, säger Carl Erik Dalbøge och fortsätter:

- Antalet ansökningar inom respektive område är naturligtvis en indikator på hur lagen kommer att placeras, och därför skulle det vara en bra om vi kan få deltagarna att skriva en ansökan innan semesterperioden om de vill vara med att påverka beslutet, säger han.

Växer utanför Danmark
Enligt Carl Erik Dalbøge så kommer Team Rynkeby att växa framför allt i Sverige, Norge och Finland.

- Antalet ansökningar har varit mycket stabil i Danmark under de senaste åren, så jag tror inte att vi kommer att få se så många fler lag här i framtiden, men det ser helt annorlunda ut i Sverige, Norge och Finland där projektet har fått ett stabilt fotfäste - så det är här som de ansökandes adresser kommer att påverka vart de nya lagen kommer att placeras, säger Carl Erik Dalbøge.

Hur stort Team Rynkeby kommer att bli 2017, vågar Team Rynkeby direktören inte att förutse.

- Det är för tidigt att säga något om. Men jag undrar om det inte finns utrymme för en handfull nya lag till 2017, säger han.

Team Rynkeby cyklar till Paris från den 9: e-10. Juli till 16 juli 2016. Under 2017 kommer turen också att genomföras vecka 28. Du kan ansöka om en plats till laget här.

 

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram