<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Göteborg - 12-06-2015

Gemensamt välgörenhetsprojekt för barn med cancer

Bukowskis anordnar nätauktion under Volvo Ocean Race till förmån för Team Rynkeby Göteborg och Barncancerfonden.

I samband med finaldagarna för Volvo Ocean Race anordnar Bukowskis Market en nätauktion till välgörenhet. Föremål och upplevelser från partners till Volvo Ocean Race ligger till grund för auktionen och alla intäkter går oavkortat att gå till Barncancerfonden via Team Rynkeby Göteborg.

- Barncancerfonden är beroende av att människor skänker pengar och det här är här vårt sätt att hjälpa till. Vi hoppas på att många går in och budar på de upplevelser och föremål som skänkts via partners till Volvo Ocean Race, säger Oscar Molse, platschef för Bukowskis Market i Göteborg.

Team Rynkeby Göteborg är ett av totalt åtta svenska team vars syfte är att samla in pengar till Barncancerfonden, för att stödja barn med cancer och deras familjer. Förra året samlade de svenska teamen in drygt elva miljoner kronor till Barncancerfonden varav Göteborgsteamet stod för 1.8 miljoner. I år har den totala summan för alla team redan passerat fjolåret.

- Vi har haft ett fantastiskt insamlingsår och kämpat hårt för att få in pengar till Barncancerfonden via events, skrammel på stan och sponsorpengar. Parallellt med insamlingsarbetet har vi också tränat hårt eftersom vi synliggör vårt arbete med att cykla till Paris under en veckas tid. Jag var med i fjol och är väldigt stolt över att vara lagkapten för Team Rynkeby Göteborg 2015, säger Sussi Nyman.

Nätauktionen startar den 11 juni och avslutas den 21 juni kl 15.00. Resultatet redovisas på stora scenen i Race Village den 28 juni kl 14.00, finaldag för Volvo Ocean Race.

Bukowskis nätauktioner kommer att var a ett viktigt inslag i Team Rynkeby Göteborgs insamlingsarbete som pågår fram till och med augusti. Checken till över till Barncancerfonden de n13 september.

Den 3 juli startar den 1 200 kilometer långa cykelturen ner till Paris och den 10 juli rullar alla nordiska team, drygt 1 400 personer, in i Paris tillsammans.

Du hittar nätauktionen här.

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram