<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 22-12-2014

God jul önskar vi er alla

Kära alla

Team Rynkeby har i år avslutat den mest otroliga säsong någonsin.

I juli avslutade vi turen till Paris i det sämsta vädret som vi någonsin upplevt, vi frös och led tillsammans men vi tog oss igenom strapatserna och kom till Paris. Med sång jubel och massor av kramar gick vi i mål med mer än 5000 anhöriga som hälsade oss välkomna över mållinjen, detta var den mest välbesökta ankomsten i projektets historia.

Upplevelsen blev inte sämre när vi i september kunde lämna över den största check någonsin i Sverige på 11,1 miljoner svenska kronor till Barncancerfondens Per Leander.

Totalt samlades hela 44.292.130 SEK in i projektet 2014-en helt otrolig prestation som kommer att bli svår att överträffa det kommande året, men vi är inte rädda för att försöka!

Vi är på god väg
Team Rynkeby har nu ”tagit hjul” på den nya säsongen 2015 och våra 1450 cyklister och 350 servicepersoner i de 32 lagen i fem länder har redan gjort ett otroligt arbetet med insamlingen. Deltagarna arbetar mer målinriktat än någonsin med nya och kreativa initiativ som helt säkert kommer att ge en massa pengar till kampen mot barncancer.

I januari stänger vi chansen at vara med på cykeltröjan, fram tills dess hoppas vi på att ha tecknat över 1000 Guldsponsorer i hela Norden och efter det så är cykel säsongen i gång.

God jul önskar vi er alla
På vägnar av Team Rynkeby Fonden vill jag tacka alla våra sponsorer, samarbetspartners och medhjälpare som stöttar och backar upp lagen i det året som gått. Vi är djupt tacksamma för den stora välvilja som vi alltid möts av och vi ser tacksamt och med glädje fram emot ett nytt år i den gula tröjan tillsammans med er.

Riktigt god jul och ett gott nytt år önskar jag er alla.

Vänligen

Paul Chronqvist-Svensson
Country manager Sverige
Team Rynkeby Fonden

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram