<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 16-05-2016

Golftävling ger pengar till Barncancerfonden

Team Rynkeby kommer i samarbete med Landskrona Golfklubb att genomför ”Golf för livet” som är en en 4-manna scramble där samtliga pengar som samlas in oavkortat går till Barncancerfonden.

Golfturneringen som Team Rynkeby Lund arrangerar för första gången i tätt samarbete med Landskrona GK – går av stapeln den 26 maj och förväntas att bli en fantastisk succé!

-Startlistan har hittills 11 lag på plats med totalt 44 startande, men där är fortfarande startplatser kvar till alla som är golfintresserade och som nu har möjlighet att njuta av de vackra och utmanande banorna på Landskrona GK samtidigt som de har chansen att göra något gott för andra, säger Brian Jellesen, cyklist i TR Lund och initiativtagare till tävlingen.

-Vi har många trevliga aktiviteter planerade förutom golfspelet, och vi är mycket förväntningsfulla på vad eventet kan ge till Barncancerfonden och dess viktiga arbete, fortsätter han.

Efter avslutat golfspel kommer deltagarna att bjudas på lunch och det kommer även att arrangeras en unik auktion, i samband prisutdelningen.

Vi har haft stor framgång med golfevent som anordnats av olika Team Rynkeby lag. För att nämna några så har vi tidigare i år även genomfört tävlingar i samarbete med Hills GK där team Rynkeby Göteborg arrangerade Paris Trophy och Rönnebäck golfklubb där vi har gjort succé med mycket uppskattade tävlingar. Vi är mycket tacksamma för allas engagemang och alla som deltar i tävlingarna samtidigt som de bidrar till att göra dagen drägligare för de barn och familjer som drabbas av barncancer, säger Paul Chronqvist Svensson, Country manager Sweden för Team Rynkeby Fonden

Startkostnad per lag till golftävlingen på Landskrona GK är 2500 sek, och alla insamlade medel kommer att doneras till kampen mot barncancer i Sverige.
Mer information och anmälan.

 

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram