<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 06-07-2017

Här är kostnaden för att delta i Team Rynkeby 2018

Team Rynkeby Fonden vet nu vad det kostar att delta som cyklist och servicedeltagare i Team Rynkeby 2018. Se priserna här.

Team Rynkeby Fonden har precis skrivit under de sista avtalen gällande leverans av cyklar, cykelkläder och hotellövernattningar för den kommande säsongen. 

Därmed kan välgörenhetscykellaget också offentliggöra vad det kommer att kosta att delta som cyklist och servicedeltagare i Team Rynkeby 2018.

Kostnaden för cyklister stiger 1,5% från 18.200 DKK år 2017 till 18.500 DKK år 2018. Priserna innefattar en carbon-racercykel, cykelkläder och hjälm samt sju övernattningar på hotell under turen till Paris. Därtill bör cyklisterna räkna med extra kostnader på mellan 3000-5000 DKK, säger Carl Erik Dalbøge.

- De flesta lag har behov för en extra hotellövernattning samt färjetransport under färden till Paris. Om det inte är möjligt att hitta sponsorer, så tillkommer det i deltagarbetalningen. Utöver det är hemtransporten från Paris inte heller inkluderad i priset. Och innan man har köpt cykelskor, cykelglasögon och en handfull cykelprylar, så har de flesta nog lagt ca 3000-5000 DKK. Jag tror att det är viktigt att ge deltagarna en realistisk bild av vad det kostar att delta allt som allt, säger Carl Erik Dalbøge.

Upplevelse för livet
I gengäld kan deltagarna förvänta sig en motionsupplevelse för livet.

- 9 av 10 deltagare svarade i vår senaste undersökning, att deras deltagande i Team Rynkeby hade varit den största motionsupplevelsen i deras liv. Och när man jämför priset med vad du får, så är det inte heller dyrt - enbart cykeln, som cyklisterna givetvis får lov att behålla har ett inköpspris på omkring 15.000 DKK, säger Carl Erik Dalbøge.

Betalning i tre omgångar

Medan deltagarbetalningen för cyklisterna stiger en aning kommande år, är priset för servicedeltagande detsamma kommande år - nämligen 3600 DKK. - Team Rynkeby Fonden tjänar inte några pengar på deltagarnas betalning. Cyklisterna betalar en liten extra kostnad, som gör att servicedeltagarna kan komma undan lite billigare, säger Carl Erik Dalbøge.

Betalningen för cyklisterna betalas i tre omgångar. Första omgången är den 1 oktober 2017, då betalas cykeln. Sedan betalas cykelkläderna den 1 december 2017 och därefter hotellpaketen, som betalas senast den 1 maj 2018. Det är också då som sista anmälningsdagen för att anmäla servicedeltagare.

Alla deltagare i alla länder ska betala in i danska kronor - endast med undantag för finska deltagare som betalas i euro. 

Vill du ha en upplevelse för livet? Ansök till Team Rynkeby 2018 genom att skicka in din ansökan här.

 

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram