<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 12-11-2021

Här är nya designen på nya säsongens cykelkläder

Ett par bättre cykelshorts med nyutvecklade elastiska hängslen och lösa benvärmare är några av förändringarna som Team Rynkeby cyklisterna får med klädpaketet våren 2022.

 

Designen av Team Rynkebys officiella teamkläder för den kommande säsongen är nu på plats och redo att användas till Team Rynkebys många sponsorer, när de 2 246 cyklisterna ger sig ut på vägarna i vår. 

 

Designschemat från förra säsongen är detsamma, medan cykelklädesleverantören Xtreme har fokuserat på att utveckla och förbättra cykelshortsen. Dessutom introducerar Team Rynkeby för första gången ett par lösa benvärmare.

 

– De nya Team Rynkeby cykelbyxan är tillverkade i samma välkända lycratextil, men med nya, mer elastiska hängslen, som är gjorda av två material med perforerat resårband fram och ett meshmaterial bak, som håller byxorna på plats under användning, förklarar Jørgen HK Jepsen, CEO för Team Rynkeby Fonden.

 

Dessutom är cykelbyxan nedtill utrustade med ett bekvämt och brett 65 mm elastiskt band, vilket ger bättre utrymme samtidigt som byxorna håller sig nära låren.

 

– De nya byxorna finns även med två olika byxinläggsmodeller, som båda på olika sätt har hög densitet och passar för långfärdscykling, säger han.

 

Cykeltröjan kommer i Xtremes svettabsorberande och snabbtorkande Rapid Dry-tyg med genomgående dragkedja framtill, tre öppna bakfickor och en dragkedjeförsluten fuktsäker bakficka, som lämpar sig för nycklar, telefon eller vad som passar cyklisten. Tröjan är även försedd med en praktisk silikonkant nertill som ser till att den hela tiden håller sig där den ska. Tröjans design ändras med nya landsmärken på sidan och baksidan, och har dessutom en dynamisk och levande bakgrund bestående av fyra gula toner.

 

Pris och kvalitet måste passa

– Vissa justeringar har gjorts på cykelkläderna för att vi ska kunna säkerställa en ännu bättre produkt för våra deltagare, så att de under kommande säsong har rätt förutsättningar för att få en fantastisk upplevelse. Och här är det förstås grundläggande att kläderna är av god kvalitet, Jørgen H.K. Jepsen säger och understryker att det är medvetet, att han inte använder ordet "hög" kvalitet.

 

– Det finns högklassiga cykelklädesmärken idag, men där en cykeltröja eller ett par shorts kostar två-tre gånger mer än priset vi betalar. Vi behöver en produkt som kan användas av alla och till ett attraktivt pris, säger han.

 

I det kompletta klädpaketet ingår två kortärmade cykeltröjor, två par cykelbyxor, en vindväst, cykelhandskar, lösa överdragsärmar och för första gången ett par benvärmare.

 

Kläderna kommer att levereras ut till Team Rynkeby – God Morgon cyklisterna i vår.

Stöd Team Rynkeby - God Morgons insamling
Vill ditt företag finnas med på Team Rynkeby - God Morgons cykelkläder och bidra till kampen för barncancer? Läs mer här >

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram