<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 09-12-2015

Har bokat 15 045 bäddar på 209 hotell

Det är en logistisk utmaning i stor skala när Team Rynkebys researrangör ska hitta hotell för välgörenhetscykellagets deltagare.

Alla de 2 000 deltagarna i Team Rynkebys 38 lokala lag får en säng att sova i när Nordens största välgörenhetscykelteam ger sig av till Paris i sommar. Det bekräftar Team Rynkeby Fondens researrangör Ørslev Rejser.

Researrangören har under de senaste månaderna bokat inte mindre än 15 045 bäddar i 209 olika hotell för den sju dagar långa turen från Skandinavien till Paris.

Dessutom har de bokat ytterligare ca 6500 bäddar i Paris för de tusentals familjer som förväntas ta emot Team Rynkeby i Paris, lördagen 16 juli 2016.

- Jag vet att uppgift vi har för Team Rynkeby är en av de största logistiska reseuppdragen i Norden. Vi har 38 olika team som ska bokas in på sju till åtta olika hotell som måste ligga på lämpligt avstånd, någonstans mellan 150-220 kilometer – dessutom skall hotell helst placeras utanför de större städerna så lagen undviker de mest trafikerade vägarna. Det är uppenbarligen inte en enkel uppgift, säger Ole Pedersen, Adm. VD. Ørslev Rejser.

Har bokat allt
Det första hotellen var redan bokade innan Ørslev Rejser visste hur många lag Team Rynkeby skulle vara 2016.

- De 38 lag som cyklar från Skandinavien till Paris har 38 olika rutter så ju närmare de kommer till Paris desto mer klumpar lagen ihop sig och desto svårare blir det att hitta lämpliga hotell, därför måste vi vara ute i god tid. För sommarens resa till Paris har vi nästan bokat alla tillgängliga rum till Team Rynkeby som fins att hitta på en radie av 100 km från Paris dagen innan vi anländer, säger Ole Pedersen.

Erfarenheten gör det lättare
Det är sjätte gången som Ørslev Rejser är den officiella researrangören för Team Rynkeby och det har uppenbarligen gett Ole Pedersen och hans team en hel del erfarenhet.

- De 38 lagen är olika och har olika krav för hotell, så vi försöker naturligtvis att leva upp till teamens önskemål i möjligaste mån. Dialogen med lagen blir uppenbarligen bättre och bättre år efter år, och vår dialog med hotellen blir mer och mer exakt. De hotell som vi har använt år efter år har gradvis lärt sig vad det är för en kund som de har att göra med, och det gör det lite lättare, säger Ole Pedersen.

Ørslev Rejsers arbete för Team Rynkeby Fonden tar upp ungefär ett helt års arbete för en man i den Syd Själländska resebyrån.

 

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram