<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 08-05-2021

Konst för livet - digital konstauktion för Barncancerfonden

Team Rynkeby - God Morgon Helsingborg har under flera tillfällen sedan 2013 genomfört konstauktionen ”Konst för Livet” till förmån för insamlingen till Barncanerfonden.

Mattias Wrangtorp, som cyklar för Team Rynkeby - God Morgon Helsingborg är ansvarig för evenemanget. - Auktionen genomfördes första gången 2013, där det var ett mycket lyckat evenemang där alla grymma konstnärer kunde vara med och bidra med sina verk. Jag tror att vi når ut till en annan målgrupp, än vi normalt gör. Framför allt är det extra kul att vi kan genomföra detta i år, trots pandemin, genom en digital plattform, säger Mattias Wrangtorp, och fortsätter; - Det är fjärde gången vi anordnar denna auktion. Förra våren var det planerat en live-auktion, men pågrund av pandemin behövde evenemanget ställas in. Sedan dess har vi inväntat klartecken för att kunna köra igång igen, men till slut beslöt vi oss för att arrangera en digital online-auktion istället. Stort antal konstverk
Hela 157 konstverk ligger ute på Stockholm Auktionsverks hemsida. Konstverken är donerade från både kända och mindre kända konstnärer.

- Det är både många som varit med i auktionen tidigare år, men också flera nya konstnärer som har hakat på i år. Vi vill rikta ett stort tack till Stockholms auktionsverk och alla konstnärer som bidrar med sina fantastiska verk, säger Mattias Wrangtorp avslutningsvis. 


Här hittar du alla konstverk:
https://bit.ly/3tgu4cu

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram