<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 27-12-2018

Nytt år och helt ny kläddesign

Team Rynkeby – God Morgons gula cykelkläder har fått ett rejält designlyft för den kommande cykelsäsongen. De nya cykelkläderna finns nu till försäljning i vår webbshop.

Team Rynkebys – God Morgons gula cykelkläder har fått en rejält designlyft inför den kommande cykelsäsongen. Välgörenhetscykellaget särpräglade gula färg på tröjan har blivit mer markant i den nya designen, vilket ger en mer klassisk och stilren teamdräkt.

Den nya designen går i linje med den rådande trenden inom internationellt cykelmode, förklarar Peter Kongaard, VD och ägare till Xtreme, som under det åttonde året i rad levererar kläder till Team Rynkeby Fonden. 


- Cyklisterna kommer nog att reagera på att tröjorna har blivit mer gula än tidigare. Den gula färgen är gjord i fem nyanser av gult. Det gör kläderna enklare och mer tilltalande att titta på, speciellt när blir fyllda med sponsorernas loggor, berättar Peter Konggaard.

Diskreta landsmärken
Under fjolårets cykelsäsong hade Team Rynkeby Fonden mycket tydliga färgmarkeringar på övre delen av tröjorna, som visat vilket land cyklisterna kommer ifrån.

Även detta har på årets modell blivit mer diskret och flyttats ner till vänster ärm. - Det är av stort värde för cyklisterna att de snabbt kan se vilket land en lagkamrat är från. Bland annat när de anlänt till Paris, där det de senaste åren har blivit en tradition att byta tröja med varandra. Det är lite kul att få en tröja från ett annat land, säger Peter Konggaard.

Beställ kläder senast den 20e januari
Årets kläder är precis som fjolårets kläder sydda i Xtremes välbeprövade Rapid Dry-textil, som har en bra förmåga att transportera svetten bort från huden medan den torkar snabbt. Textilen är också mycket elastisk och mjuk, vilket ger en bekväm kontakt mot huden.

Cykeltröjan har en hel dragkedja på framsidan, tre bakfickor på baksidan och en praktisk silikonkant längst ner för att säkerställa att tröjan stannar där den ska. 

De nya byxorna tillverkas också i en välkänt lycra-textil, där hängslena är gjorda av ett perforerat material som håller cykelbyxorna på plats under turerna.

Om du vill köpa original-kläderna för leverans senast den 1a april, behöver du klicka dig in på Team Rynkeby Fondens webbshop och beställa kläderna senast den 20e januari 2019.

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram