<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 04-06-2014

Prins Daniel önskar Team Rynkeby lycka till

Tomek Jansson cyklar med Team Rynkeby för att stödja barn med cancer och Barncancerfonden. Nu har Tomek och lagen fått lyckönskningar från flera olika håll och senast var det från självaste prins Daniel.

Det var på väg hem från ännu en cykelträning med sitt lag i Team Rynkeby som Tomek Jansson såg prins Daniel promenera längs en gata på Södermalm i Stockholm, som han bestämde sig för att fråga om han fick ta en bild.

- Jag såg honom (prins Daniel) tillsammans med tre livvakter och frågade om jag fick ta en bild tillsammans med honom. Det var inga problem och då såg han sponsorerna på min tröja och min Team Rynkeby cykel och blev nyfiken, så jag berättade om Team Rynkeby projektet och om Barncancerfonden, säger Tomek, cyklist i Team Rynkeby Stockholm.

Tomek fortsätter:

- Han (prins Daniel) verkade genuint intresserad av projektet och det arbete vi gör. Han berättade att han själv är engagerad i välgörenhet och att han var imponerad att vi kämpade för barn som har det svårt.

Enligt Tomek var prins Daniel trevlig och positivt inställd till Team Rynkeby projektet och hälsade även Tomek och alla lagen lycka till.

Den fjärde juli cyklar 1200 cyklister från Team Rynkeby till Paris till förmån för barn med cancer.

 

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram