<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 24-08-2017

Rekordmånga ansökningar till Team Rynkeby - God Morgon

Rekordmånga potentiella deltagare väntar just nu på svar, för att veta om de blir en del av nästa års Team Rynkeby - God Morgon-lag. Det står klart, efter att TR-GM i helgen stängde ansökan inför kommande projektår. Hela 3200 personer har ansökt om att bli en del av nästa års TR-GM-lag, och vara med när välgörenhetscykellaget nästa sommar cyklar till Paris för att samla in pengar till svårt sjuka barn. 

Det är det högsta ansökningsantalet någonsin, och en ökning på ca 10 procent för föregående år. - Det är otroligt positivt att intresset för projektet fortsätter att öka efter 17 år. Projektet utvecklas ständigt, och hela vår idé om att göra något gott för sig själv, medan man gör något gott för någon annan fortsätter att tilltala många människor, säger Carl Erik Dalbøge, direktör på Team Rynkeby Fonden.

Det finns plats för 1900 cyklister
Även om TR-GM under sommaren har utökat från 44 till 48 lag, så berättar Carl Erik att det inte finns plats till alla ansökande.

- Vi förväntar att få plats med omkring 1900 cyklister den kommande säsongen, vilket gör att vi i vissa regioner komma behöva neka några medan vi i andra regioner har möjlighet att ta in fler, säger han. 

Alla ansökande får svar på deras ansökan den 5e september och alla 48 lag kommer att stå helt klara innan den 1 oktober - då säsongen på allvar drar igång.

- De nya deltagarna kommer att ha några fartfyllda månader framför sig, där vi först och främst ska ut och engagera en massa potentiella sponsorer - samtidigt som vi ska ut och rekrytera skolor till Team Rynkeby Skolloppet, som arrangeras på skolor runt om i hela Norden fredagen före påsklovet. Det är två av våra stora aktiviteter i höst, som samtliga deltagare ska engagera sig i, säger Carl Erik Dalbøge. Team Rynkeby - God Morgons tur till Paris arrangeras nästa år från den 30 juni till den 7 juli 2018.

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram