<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 08-10-2020

Rekordmånga deltagare till Team Rynkeby - God Morgon 2021

Hela 3293 personer ansökte i år om en plats i ett av de 58 Team Rynkeby-lagen, som nästa år cyklar till Paris. Det är det högsta deltagarantalet någonsin i välgörenhetsprojektets historia. Fler lag i fler länder, innebar också att fler personer fick plats - vilket gör att över 2400 cyklister och 400 servicedeltagare deltar under projektåret 2021. 3293 personer från åtta olika länder ansökte för att få en plats i ett av de 58 Team Rynkeby-lagen under 2021. Det är tio procent fler än föregående år. Utav de ansökande fick totalt 2473 deltagare plats och utöver det även närmare 400 servicedeltagare. - Vi har stor respekt för det rådande världsläget, men utifrån förändrade förutsättningar så hittar vi nya vägar och nya insamlingsmöjligheter. Vi ställde aldrig in, vi ställde om. Det resulterade i totalt 37,7 miljoner kronor under projektåret 2020 i Sverige, ett resultat vi är fantastiskt stolta över. Vi kan inte pausa vår insamling till livsviktig forskning, vi måste helt enkelt fortsätta hitta kreativa lösningar även för projektåret 2021, säger Paul Chronqvist Svensson, Country Manager på Team Rynkeby - God Morgon Sverige. Totalt deltar närmare 600 personer i projektet i Sverige, vilket även det är ett rekord. Samtliga deltagare som deltog under 2020 fick en garanterad plats i laget 2021, på grund av omständigheterna i världen som bidrog till inställd cykling till Paris.

- Aldrig tidigare i projektets historia har vi varit så många deltagare, varken i internationellt eller i Sverige. Det är fantastiskt roligt att se att fler och fler söker sig till projektet, trots att det är speciella tider på många sätt. Vi måste fortsätta kämpa och fortsätta ta ansvar, säger Paul Chronqvist Svensson.

Tour de Paris 2021


Team Rynkeby - God Morgon planerar att cykla till Paris mellan den 10-17e juli 2021. Därmed anländer välgörenhetscykellaget till Paris dagen före cyklisterna i Tour de France.

Följ deltagarna i Team Rynkeby - God Morgon via lagens lokala Facebooksidor: Team Rynkeby – God Morgon HelsingborgTeam Rynkeby - God Morgon Dalarna

Team Rynkeby - God Morgon Göteborg

Team Rynkeby - God Morgon Halland

Team Rynkeby - God Morgon Jönköping

Team Rynkeby - God Morgon Kristianstad

Team Rynkeby - God Morgon Kalmar län

Team Rynkeby - God Morgon Linköping

Team Rynkeby - God Morgon Lund

Team Rynkeby - God Morgon Malmö

Team Rynkeby - God Morgon Sjuhärad


Team Rynkeby - God Morgon Skaraborg

Team Rynkeby - God Morgon Stockholm

Team Rynkeby - God Morgon Täby


Team Rynkeby - God Morgon Värmland

Team Rynkeby - God Morgon Växjö
 

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram