<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 24-01-2017

Rekordmånga företag på Team Rynkebys teamkläder

Aldrig tidigare har så många företag varit representerade på Team Rynkebys teamkläder. Hela 1070 företagsloggor kommer att pryda de gula plaggen när de 44 lagen trampar ner mot Paris i sommar.Nu har möjligheten att teckna guldsponsorskap och få en plats på Team Rynkebys kläder stängts för denna säsongen. Och när registreringen stängdes kunde man konstatera att antalet sponsorer är fler än någonsin. Antalet guldsponsorer är 7,5 procent fler än föregående år, och därmed har ännu en rekordsiffra uppnåtts. Utvecklingen glädjer Paul Chronqvist Svensson, Country Manager för Team Rynkeby Sverige.

- Det är fantastiskt kul att se en sådan utveckling och att allt fler företag väljer att stödja projektet, säger han. Men det är också ett kvitto på det hårda jobb som lagen har lagt ner på att hitta sponsorer de senaste månaderna. Deltagarna har all anledning att vara nöjda över sin insats. 


Stor ökning i Sverige
I Sverige har antalet guldsponsorer ökat stadigt sedan fjolåret. I år har 418 svenska företag valt att stödja projektet som klädsponsorer, i jämförelse med fjolårets 326 stycken. Det är en ökning på 28 procent.

- Vi har under de sex åren som Team Rynkeby funnits i Sverige arbetat aktivt med att positionera oss på den svenska marknaden som en stabil välgörenhetsorganisation, förklara Paul Chronqvist Svensson. Det känns otroligt roligt att se att så många företag väljer att stödja projektet, och framförallt att ett flertal går in som sponsorer år efter år.


Över 4000 sponsorer

Utöver de 1070 guldsponsorerna (á minimum 25.000 SEK) har Team Rynkebys 44 lag också ingått i 11 platinasponsorskap (á minimum 125.000 SEK), 320 silversponsorskap (á minimum 15.000 SEK) och 1670 bronssponsorskap (upp till 14 999 SEK). Därtill kommer även en lång rad teamsponsorer, som hjälper lagen att hålla lagens kostnader nere. Utvecklingen glädjer Carl Erik Dalbøge, direktör på Team Rynkeby Fonden.

- Det är otroligt positivt för projektet och de organisationer vi stödjer, att vi har en fortsatt framgång med antalet företagssponsorer, säger han.

Även om deltagarna nu har nått en viktig milstolpe så avslutas inte sponsorarbetet på något sätt. - Sponsorarbetet fortsätter oförändrat, säger Carl Erik Dalbøge. Just nu ligger även ett stort fokus på att få skolor som önskar delta i Skolloppet att anmäla sig innan sista anmälningsdagen den 24 februari.

I fjol blev Skolloppet en stor succé, där skolelever från hela Norden tillsammans samlade in över 22,4 miljoner SEK i kampen mot barncancer. Loppet genomförs på skolor i Sverige, Danmark, Finland och Norge den 7 april 2017 - fredagen innan påsklovet.

Vill du stödja Team Rynkeby? 

Om ditt företag vill stödja Team Rynkebys arbete, kan du läsa mer om dina möjligheter här. Om du vill veta mer om Team Rynkeby Skolloppet, kan du läsa mer här.

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram