<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 10-09-2018

Rekordmånga lag cyklar till Paris sommaren 2019

Lagen har nu tagits ut och i och med det rekordhöga antalet deltagare, står det nu klart att det kommer att bli fler lag i det europeiska välgörenhetsprojektet än någonsin tidigare. Även i Sverige blir det fler lag är tidigare år, då hela 16 lag från olika städer och regioner kommer att cykla ner till den franska huvudstaden nästa sommar.

Aldrig tidigare har så många personer antagits till det europeiska välgörenhetscykellaget som i år. Sex nya lag kommer att göra sin premiärtur till Paris nästa sommar. 

54 lag i sju länder
De nya lagen för projektåret 2019 är Team Rynkeby - God Morgon Linköping i Sverige, Team Rynkeby Vestegnen i Danmark, Team Rynkeby - God Morgon Agder, Arctic och Haugaland i Norge och Team Rynkeby - hohes C Nieder-Olm. I och med att det första tyska laget nu har etablerats, är Team Rynkeby numera inte längre ett nordiskt välgörenhetsprojekt, utan ett europeiskt. - Det är otroligt positivt att intresset för projektet fortsätter att öka efter 18 år. Projektet utvecklas ständigt, och hela vår idé om att göra något gott för sig själv, medan man gör något gott för någon annan fortsätter att tilltala många människor, säger Carl Erik Dalbøge, direktör på Team Rynkeby Fonden.

TR-GM Linköping startar upp i Sverige


Det nya svenska laget är TR-GM Linköping, som också blir det första laget i Östergötland. - Det är otroligt roligt att se att kännedomen kring projektet ökar även i de regioner, där vi ännu inte etablerats, säger Paul Chronqvist Svensson. Det känns bra att äntligen kunna starta upp ett lag i Östergötland, där vi ännu inte haft något lag tidigare. Med Göran Berlemo som kapten, som dessutom har tidigare erfarenhet från Ride of Hope Europe, är jag övertygad om att detta kommer att bli en bra start på TR-GM Linköping. Årets lag är följande: 


TR-GM Dalarna

TR-GM Göteborg
TR-GM Halland
TR-GM Helsingborg
TR-GM Jönköping
TR-GM Kalmar Län
TR-GM Kristianstad
TR-GM Linköping
TR-GM Lund
TR-GM Malmö
TR-GM Sjuhärad
TR-GM Skaraborg
TR-GM Stockholm
TR-GM Täby
TR-GM Värmland
TR-GM Växjö
 

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram