<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 06-07-2016

Så mycket kostar det att delta i Team Rynkeby 2017

Team Rynkeby Fonden har nu klart vad det kommer kosta för att delta som cyklist eller serviceperson 2017. Se priser här-

Priserna för att delta i Team Rynkeby 2017 är identisk med 2016. Det säger Team Rynkeby fonden, efter det att kontrakten med leverantörerna av cykel, kläder och hotell är på plats för det kommande året.

Kostnaden för att delta i Team Rynkeby i 2017 är 18.200 danska kronor. Priset omfattar carbon cykel, cykel kläder, hjälm och sju nätter på minst tre-stjärniga hotell på resa till Paris.

Om du har en Team Rynkeby racer från tidigare år, så är priset för att delta 7.500 danska kronor, medan service personer kommer att få betala 3600 danska kronor för att vara en del av laget.

- Det är naturligtvis mycket pengar, men deltagarna får också en produkt av mycket hög kvalitet. Cykeln själv har ett butikspris på cirka 16.000 danska kronor, men det priset kommer naturligtvis inte våra deltagare att få betala, säger Carl Erik Dalbøge, direktör för Team Rynkeby Fonden.

Betalning sker i tre omgångar
Cyklisternas betalning delas upp i tre omgångar. Den första delbetalningen, som är cykeln, betalas 1 okt 2016, medan klädpaketet betalas den 1 december 2016. Den tredje och sista delen som täcker hotellpaketet skall betalas senast den 1 mars, 2017 - det är också här som anmälda servicepersoner måste betala för sitt deltagande.

-Utöver deltagarbetalningarna, upplyser vi alla deltagare som har anmält sig att de ska förvänta sig ytterligare utgifter på någonstans mellan 3000 och 5000 kronor för att täcka ytterligare cykel utrustning, kostnader i samband med träningsläger, extra hotellnätter, färjetransport mm, säger Carl Erik Dalbøge.

Alla deltagare i alla länder kommer att betala i danska kronor - det enda undantaget är de finländska deltagarna som gör delbetalningarna i euro.

Om du vill vara en del av Team Rynkeby 2017, så ska du ansöka här: www.team-rynkeby.se/ansök.

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram