<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 07-08-2018

Så mycket kostar det att delta i Team Rynkeby - God Morgon 2019


Team Rynkeby Fonden vet nu vad det kostar att delta som cyklist och servicedeltagare i Team Rynkeby 2019. Här kan du se hela prisbilden och vad som ingår i deltagarpaketet. Team Rynkeby Fonden har precis skrivit under de sista avtalen gällande leverans av cyklar, cykelkläder och hotellövernattningar för den kommande säsongen. 

Därmed kan välgörenhetscykellaget också offentliggöra vad det kommer att kosta att delta som cyklist och servicedeltagare i Team Rynkeby - God Morgon 2019.

Som väntat är priserna snarlika de priser som var under fjolårets projektår. 

Cyklisterna kommer under 2019 att betala 18 737 DKK för ett paket, som består av en TRGM-racer, två cykeltröjor, två par cykelshorts, en vindväst, ett set avtagbara ärmar, ett par cykelhandskar, en cykelhjälm samt sju hotellövernattningar från den 30e juni till den 6 juli 2019. Hotellövernattningen gäller för dubbelrum, på ett minimum trestjärnigt hotell där det även ingår frukost och middag.

Det är 237 DKK mer än under 2018. Å andra sidan sparar du 10 700 DKK, om du har en TRGM-cykel från föregående år. 

Deltagare i serviceteamen kommer att betala 3600 DKK - precis samma kostnad som i fjol.

- Det som deltagarna betalar under året, går oavkortat till dem själva och deras deltagande, då varken Team Rynkeby Fonden eller de europeiska välgörenhetsorganisationerna som vi samarbetar med tjänar pengar på deltagarbetalningen. Det vi har beslutat, är att cyklisterna betalar ett litet överpris, som säkerställer att servicedeltagarna kommer undan något billigare. Det tycker vi är rättvist, säger Carl Erik Dalbøge, direktör för Team Rynkeby Fonden. Övriga kostnader under året

Utöver deltagarkostnaden kan cyklisterna räkna med utgifter för mellan 3000-5000 DDK, som går till extra cykelutrustning, extra hotellövernattningar, träningsläger och hemtransporter från Paris. - Som ny cyklist kan man räkna med en del extra tillkommande kostnader, som t.ex. cykelskor, cykelglasögon och kanske ett vinterställ till de kyligare träningspassen. Så det är viktigt att man som cykeldeltagare räknar med detta i sin budget, säger Carl Erik Dalbøge. Betalningen för paketet sker i tre delbetalningar. Första delbetalningen på 10 700 DKK, som täcker cykeln, betalas senast den 1a oktober 2018. Den andra delbetalningen på 2600 DKK, som täcker cykelkläder, betalas senast den 1 december 2018, medan den tredje delbetalningen på 5400 DKK, som täcker hotellnätterna, betalas senast den 1a maj 2019. Servicedeltagarna ska också betala sitt paket senast den 1a maj 2019.

Samarbete med ICA-klassikern
Under 2019 kommer TR-GM Sverige även att starta ett samarbete med ICA-klassikern, som ägs av ”En Svensk Klassiker”. Detta innebär ett samarbete med ICA-butiker runt om i landet. - Samarbetet med ICA-klassikern är ett steg i att skapa nya insamlingsaktiviteter, där vi hittar nya möjligheter för att öka insamlingen ytterligare till Barncancerfonden. Detta innebär att deltagarna får betala en liten summa för deltagandet, på 50 SEK. Vi räknar dock med att det kommer generera i en betydande insamlingssumma, säger Paul Chronqvist Svensson, Country Manager för TR-GM Sverige.

Anmäl dig till TRGM 2019
Den 17 augusti 2018 är det sista anmälningsdag för att ansöka om att komma med i TRGM 2019. Skicka in din ansökan här.

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram