<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 22-08-2019

Så skriver du en bra ansökan till Team Rynkeby - God Morgon

Om du drömmer om att delta i Team Rynkeby den kommande säsongen är det tre saker du bör fokusera på i din ansökan.

Ansökningarna till den kommande säsongens Team Rynkeby - God Morgon-lag börjar komma in till Team Rynkeby Fonden.

Söndagen den 25 augusti är sista ansökningsdag till nästa års tur till Paris och det innebär att det snart väntar en stor uppgift för de lokala Team Rynkeby - God Morgon-lagen att gå igenom alla ansökningarna.

Enligt Team Rynkeby Fondens direktör, Carl Erik Dalbøge, är det särskilt tre saker som lagkaptenerna letar efter när de ska sätta ihop sina lag från alla ansökningarna.

- Vårt lag ska kunna stå på tre ben. Lagen ska både kunna cykla, samla in pengar och så ska de kunna fungera socialt. Därför rymmer en bra ansökan dessa tre element – vad har du för erfarenhet på cykel? Hur ställer du dig till att samla in pengar för en god sak? Och hur visar du att du är en god lagspelare?, säger Carl Erik Dalbøge.

Skriv kort och koncist
Enligt Carl Erik Dalbøge behöver man inte skriva en lång ansökan för att få en plats i laget. Tvärtom. Det viktigaste är att man visar att man kan bidra positivt till laget på de tre parametrarna.

The article continues under the ad...

- Några lagkaptener ska läsa igenom 100-150 ansökningar så om alla är väldigt långa kan det lätt bli en lång kväll. Gör man en kort och koncis ansökan där man kort beskriver hur man kan bidra till de tre benen och samtidigt visar att man har energi så ökar man sina chanser att komma med i laget, säger Carl Erik Dalbøge.

Män och kvinnor, unga och gamla
Det är inte bara den sökandes motivation som avgör huruvida man får plats i det lokala Team Rynkeby - God Morgon-laget. En del av projektets DNA handlar också om att deltagarna ska spegla samhället. Det innebär att det ska finnas en bra fördelning av män och kvinnor och en förnuftig åldersfördelning.

- Det gör laget mer harmoniskt och roligare att vara en del av. Vi är inte en stängd klubb för medelålders män som kan cykla hela tiden. Vi tänker brett och vill ha alla delar av samhället med oss – så länge de sökande visar att de har energi och anamma och kan bidra positivt till laget. Om lagkaptenerna lyckas hitta 50 personer av den kalibern till varje lag så kan vi vänta oss ännu ett fantastiskt Team Rynkeby-år, säger Carl Erik Dalbøge.

Om du vill vara med i Team Rynkeby - God Morgon den kommande säsongen ska du skriva en kort och koncis ansökan på Team Rynkeby - God Morgons webbsida senast den 25 augusti 2019.

Tour de Paris 2019: Stage 0 (prologue) 

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram