<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 15-01-2018

Sista anmälningsdagen närmar sig för att delta i Team Rynkeby - God Morgon Skolloppet

Den 23 mars, fredagen före påsklovet, går Team Rynkeby - God Morgon Skolloppet av stapeln, då elever från Sverige, Danmark, Norge och Finland snörar på sig löparskorna för den goda sakens skull. Hittills har över 25 000 svenska skolelever anmält sig - och deltagarlistan växer i snabb takt. Team Rynkeby Skolloppet är ett motions- och välgörenhetslopp, där skolelever från hela Norden springer till förmån för barn med allvarliga sjukdomar. I Sverige går alla insamlade pengar direkt till Barncancerfonden.
Innan loppet har eleverna möjlighet att teckna mikrosponsoravtal med familj, vänner och lokala företag, som uppmanas skänka ett mindre belopp per varv eller kilometer som den enskilda eleven springer i samband med Team Rynkeby Skolloppet.


Skolelever gör stor insats för barncancerforskningen
Under de två år som Team Rynkeby - God Morgon Skolloppet har arrangerats i Sverige, har skoleleverna totalt samlat in över 5,4 miljoner kronor till Barncancerfonden - 1,4 miljoner under premiäråret och hela 4 miljoner i fjol. - Det är en fantastisk utveckling, och de här pengarna gör verkligen skillnad för barncancerforskningen, säger Paul Chronqvist Svensson, Country Manager för Team Rynkeby Sverige. Många lärare och arrangörer har under arrangemanget vittnat över att många av eleverna upplever Skolloppet som en fantastiskt rolig dag, där de faktiskt är med och gör skillnad för barncancerforskningen.
 

Förbättrade betalningsmöjligheter med Swish
En nyhet för årets lopp är att det kommer bli möjligt att betala in sponsorskapet med hjälp av betalfunktionen Swish. Detta som ett steg i att förbättra konceptet och bemöta de önskemål som framgick i samband med fjolårets lopp. - Vi försöker alltid att förbättra förutsättningarna för deltagarna i Skolloppet, både vad det gäller insamlingsmöjligheter och elevernas säkerhet, säger Paul Chronqvist Svensson. Under fjolåret plockades t.ex. bössorna bort från insamlingen, för att skolorna inte skulle behöva utsättas för säkerhetsrisk genom att hantera kontakter. I år har vi tagit hänsyn till de många önskemål gällande Swish-inbetalning, och har därför plockat fram Swish-nummer i samband med loppet.

Sista anmälningsdagen
För att delta i Team Rynkeby - God Morgon Skolloppet behöver vi få in anmälan senast den 2 februari 2018. Du hittar mer information om loppet här och anmälan kan du göra här. Informationsfilm


Så här går loppet till - steg för steg.
 

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram