<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 16-08-2017

Sista anmälningsdatum närmar sig: Ska du vara en del av Team Rynkeby 2018?

Om du vill vara en del av Team Rynkeby den kommande säsongen, så är det snart sista chansen att skicka in din ansökan. Välgörenhetscykellaget har sista ansökningsdatum söndagen den 20 augusti 2017.

Team Rynkeby har så smått börjat dra igång en ny säsong, där det första momentet blir att rekrytera nya deltagare som nästa sommar kommer att cykla ner till den franska huvudstaden. Team Rynkeby har efter den senaste turen till Paris utvidgat från 44 lag till 48 lokala lag, och därmed har välgörenhetscykellaget nu gjort plats till 1900 cyklister - vilket är det högsta deltagarantalet någonsin. Det berättar Team Rynkeby Fondens direktör, Carl Erik Dalbøge.

- Vi upplever en fortsatt jämn ökning i antalet intresserade, runt om i Norden och har därför tagit beslutet att starta fyra nya lag i de länder där ansökningsförfrågan är störst. Två stycken i Sverige, ett i Norge och ett i Finland. Så nu handlar det först och främst om att fylla de lokala lagen med engagerande motionärer, säger Carl Erik Dalbøge. 


Om du vill bli en del av ett av kommande säsongens Team Rynkeby-lag, ska du skicka in din ansökan på Team Rynkebys hemsida senast den 20 augusti 2017. 


- Lagen blir uttagna lokalt, och här går lagkaptenerna först och främst efter ansökningarna, för att se vad deltagarna kan bidra med till laget cykelmässigt, insamlingsmässigt och socialt. Vi försöker att skapa 48 lag bestående av människor, som tillsammans ska sätta ramarna för en fantastisk motionsupplevelse, samtidigt som de är med och samlar in massor med pengar till sjuka barn, säger Carl Erik Dalbøge.


Lagen blir uttagna i september


Alla ansökande får svar på deras ansökning den 5e september 2017, och lagen kommer att vara helt klara i slutet av september. - Vi vet på förhand, att vi inte kommer att kunna göra plats till alla som ansökt i alla områden - men i några lag kommer vi kunna göra plats för fler deltagare. Så om man har det minsta intresse i att bli en del av Team Rynkeby, så uppmanar jag till att man skickar in en ansökan. Man förpliktigar sig inte till projektet förrän första delbetalningen sker, säger Carl Erik Dalbøge.Team Rynkebys tur till Paris kommer att pågå nästa år från den 30 juni till den 7 juli 2018. 

Priset för att delta som cyklist är 18.500 DKK - där priset täcker kostnaden för cykel, cykelkläder, hjälm och hotellpaket för resan ner till Paris. Priset för att delta som servicedeltagare är 3.600 DKK. Skicka in din ansökan här.

 

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram