<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 20-01-2016

Sista chansen att teckna en klädsponsring

Team Rynkeby är just nu på gång att stänga ner möjligheten att teckna Guldsponsorskap med möjlighet att komma med på lagens kläder som ska användas på cykelträning och på resan ner till Paris. Den 24 januari är sista chansen att ingå ett klädsponsorskap.

Team Rynkebys 38 lag är just nu i full gång med att placera de sista företagslogotyperna på deras cykeldräkter, den 24 januari 2016 stänger Team Rynkeby nämligen ner möjligheten att ingå klädsponsorskap inför sommaren resa till Paris.

- Xtreme, som levererar alla våra cykelkläder får kläderna tillverkade i Italien. Och eftersom vi har beställt mer än 13 000 klädesplagg för leverans till den 1 april så måste vi göra klart designen till de 38 lagen här i januari, vi måste då också veta vilka företag som kommer att vara med på våra kläder, säger Carl Erik Dalbøge, direktör i Team Rynkeby Fonden.

Nästan 900 guld sponsorer
Hittills har nästan 900 företag från de nordiska länderna valt att teckna ett Guldsponsorskap som ger möjlighet att komma med på en av de lokala lagens kläder i Team Rynkeby. Guldsponsorskapet kostar minst 25 000 svenska kronor, och pengarna går oavkortat till den barncancerorganisationen som Team Rynkeby samarbetar med i respektive land.

- Vissa lag är mycket nära att få slut på platser på kläderna medan andra arbetar intensivt in i det sista för att fylla platserna. Oavsett vad så ska vi hitta utrymme för de företag som skulle vilja stödja kampen mot barncancer genom Team Rynkeby - men det kräver att de kontaktar oss så snart som möjligt, säger Paul Chronqvist Svensson, Country manager SE i Team Rynkeby Fonden.

Fyra olika typer av sponsorskap
Team Rynkeby erbjuder fyra olika typer av sponsring: Guldsponsorskap (klädsponsorskap), Silversponsorskap, Bronssponsorskap och Teamsponsorskap. Hittills har mer än 3200 företag valt att ingå ett sponsoravtal med Team Rynkeby.

Om en verksamhet vill teckna ett Guldsponsorskap så måste sponsoravtalet godkännas senast den 24 januari 2016. Alla annan sponsring kan göras fram till och med 31 juli.

Läs mer om Team Rynkebys sponsorskap här.

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram