<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 04-11-2015

Sponsor-PR: Berätta om din sponsring

Team Rynkebys sponsorer kan här hämta inspiration till hur de kan berätta om sin sponsring till Team Rynkeby Fonden.

Många sponsorer frågar efter inspiration om hur de kan berätta för omvärlden om sin sponsring till Barncancerfonden genom Team Rynkeby. Team Rynkeby har utarbetat en text som alla sponsorer fritt kan använda sig av i deras marknadsundersökning. Om ni har frågor kan ni kontakta Mikkel Tholstrup Dahlqvist, Communications Manager för Team Rynkeby Fonden, han kontaktas på tele: +45 2015 7076.

 

[SPONSOR] INGÅR SPONSORAVTAL MED TEAM RYNKEBY

[Sponsor] har tecknat ett sponsorskap med välgörenhetscykellaget Team Rynkeby som varje år cyklar till Paris till fördel för barn med cancer och deras familjer.
När Nordens största välgörenhetscykellag, Team Rynkeby cyklar till Paris i sommar för att stötta kampen mot barncancer blir det med hjälp av [Sponsor].

[Sponsor] har precis tecknat ett [guldsponsorskap / silversponsorskap / bronssponsorskap / team-sponsorskap] med Nordens största välgörenhetscykellag, Team Rynkeby. Sponsorskapet är på [belopp] kronor som går oavkortat till Barncancerfondens arbete.

- [Lägg till egna reflektioner varför rörelsen stöttar Barncancerfonden via Team Rynkeby], säger [namn och titel och sponsor].

100 procent till barn med cancer 

Det är den 15:de gången som Team Rynkeby cyklar till Paris för att samla in pengar till barn med cancer och deras familjer. Cykellaget består i år av 1600 cyklister och 400 servicedeltagare fördelade på 38 lag i fem länder; Danmark, Sverige, Norge, Finland och Färöarna.

Utöver det att deltagarna i Team Rynkeby ska komma i form inför cyklingen till Paris så ska de också samla in pengar till barn med cancer. Deltagarna bekostar själva sitt deltagande och Team Rynkeby täcker projektets centrala omkostnader vilket betyder att alla pengar som deltagarna samlar in går oavkortat till en av de fem barncancerorganisationerna som Team Rynkeby samarbetar med i Norden.

- Huvudparten av pengarna går till att finansiera forskning inom barncancer. Barncancer är fortsatt den sjukdom som tar flest barns liv i åldrarna 1-15 år och det är allt för många barn som får alvarliga biverkningar av behandlingen, säger Carl Erik Dalbøge.

Team Rynkeby samlade in 61,3 miljoner kronor till barn med cancer totalt i hela Norden 2015– från det gick 13,4 miljoner till Barncancerfonden i Sverige.

Cykellaget kör till Paris mellan den 9:de -10:de. juli till den 16:de juli 2016.

Ytterligare material
Download bilder + download logos + fakta om Team Rynkeby.

 

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram