<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 11-01-2021

Team Rynkeby – God Morgon redo med plan B

Årets målsättning för Team Rynkeby Fonden är fortfarande Paris. Och tron ​​att det kan vara görbart lyser igenom i kölvattnet av coronavaccinets ankomst. Men de deltagande länderna har alla en plan B redo, för att säkerställa att deltagarna får en upplevelse för livet, även om resan till Paris behöver avbokas.

För Team Rynkeby Fonden innebar coronapandemin förra året för första gången någonsin att cykelturen till Paris bokades av, resan som på många sätt står som en av hörnstenarna i projektet. Och nu, ett par tramptag in i 2021 är det inte heller klart om resan kan genomföras i år. Man hoppas på detta och med coronavaccinet växer optimismen. Ändå blir en av årets viktigaste uppgifter att alla lag och länder har en plan B klar, vilket gör det möjligt att avsluta årets arbete med att samla in medel till barn med kritiska sjukdomar med en längre cykeltur.


"Jag skulle vilja säga att vi räknar med att kunna cykla till Paris, och även om det är omöjligt att säga om det kommer att gå i uppfyllelse just nu, finns det trots allt optimism i vaccinet. Så vi tror på det, men på grund av osäkerheten har det varit ett avgörande mål för projektet i år att alla lag har en tydlig plan redo, om det inte är möjligt att cykla till Paris mot våra förhoppningar, säger Carl Erik Dalbøge, VD för Team Rynkeby Fonden och fortsätter.

”Vi har kommit långt med vårt arbete och för flera av våra länder och team finns det redan skräddarsydda planer färdiga, vanligtvis nationellt baserade resor. Naturligtvis saknas fortfarande mycket detaljer, men det kan förväntas att vi förhoppningsvis blir klokare om några månader. ”

Fortsätter med en god energi och optimism

När en plan B har så hög prioritet är den kopplad till flera saker, påpekar Carl Erik Dalbøge. "Själva grunden för projektet bygger på de många deltagarnas entusiasm, önskan och vilja att träna och samla in pengar till barn med kritiska sjukdomar. Det faktum att du har något att sikta på, något att träna för och se fram emot. Det handlar också om att vilja ge alla deltagare en upplevelse för livet. Och sist men inte minst har Team Rynkeby Fonden ett mål att de insamlingen ska vara lika stor eller större än förra årets 65,5 miljoner. (8,72 miljoner euro)", säger Carl Erik Dalbøge och fortsätter;

"Det faktum att vi har en plan B redo handlar också mycket om att göra allt vi kan för att bibehålla den goda energin och optimismen. Lyckligtvis känner jag en otrolig anda när jag pratar med landscheferna, även om situationen med corona gör livet lite svårare för oss. Det är imponerande och helt avgörande att vi lyckas i uppgiften att samla in pengar som gör en så stor skillnad för kritiskt sjuka barn. Jag tycker att det ser bra ut med de insamlade medlen och jag är optimistisk till att vi kommer att nå över fjolårets nivå, speciellt om vi får möjlighet att genomföra fler evenemang under våren och sommaren, säger Carl Erik Dalbøge avslutningsvis.

Årets Team Rynkeby består av cirka 3000 deltagare i 59 lag i åtta länder

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram