<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 20-09-2019

Team Rynkeby etablerar cykelklubb för tidigare deltagare

Tidigare deltagare på Team Rynkeby - God Morgon får nu möjlighet att bli en del av Team Rynkeby-familjen återigen. Team Rynkeby Fonden har just skapat cykelföreningen “Team Rynkeby Cycling Club” för tidigare deltagare.

Team Rynkeby - God Morgon är starkt vanebildande. Så låter det ofta från Team Rynkeby-deltagare som år efter år skriver upp sig till turen till Paris för att bli en del av den sociala gemenskapen, cykelträningen och insamlingen till bra ändamål.

Men Team Rynkeby-projektet är också tidskrävande. Och det kräver en god ekonomi.

När en Team Rynkeby-cyklist har varit med i några år måste man ofta prioritera sina helger och semestrar annorlunda – och kanske behöver man också nya utmaningar och då lämnar man Team Rynkeby.

Men de tidigare deltagarna saknar också den särskilda gemenskap som kännetecknar Team Rynkeby - God Morgon och därför lanserar Team Rynkeby Fonden nu en helt ny cykelförening för tidigare Team Rynkeby-deltagare.

Värna om gemenskapen
Cykelföreningen heter “Team Rynkeby Cycling Club” och ger tidigare Team Rynkeby-deltagare möjlighet att fortsätta att värna om de starka relationer som de skapade före, under och efter turen till Paris.

– Team Rynkeby Cycling Club vänder sig till de många Team Rynkeby-deltagare som har varit med på turen till Paris några gånger och nu söker nya och mindre tidskrävande utmaningar på cykeln, nya resedestinationer och nya personliga mål samtidigt som de kan bevara relationen till sitt lokala Team Rynkeby-lag och fortsatt vara med och bidra till insamlingen till barn med kritiska sjukdomar, säger Carl Erik Dalbøge, CEO på Team Rynkeby Fonden.

The article continues under the ad...

– Vi inser att det finns olika grupper av återvändande deltagare som samlar sig lokalt. Men nu skapar vi en riktig cykelförening med några professionella ramar och nytt och intressant innehåll, fortsätter han.

Flera resor är planerade
En rad cykelresor är redan planerade för de återvändande Team Rynkeby-deltagarna där man tillsammans med sina cykelvänner från Team Rynkeby-tiden kan söka nya utmaningar.

– Turen till Paris har öppnat en ny värld för många deltagare och de har fått blodad tand att prova sina krafter med några helt nya äventyr på cykeln. Vi har därför ansträngt oss för att hitta nya och spännande resor som du kan följa med på, antingen för att ha det trevligt och umgås eller för att sätta upp ett nytt idrottsmål, säger Nicolai Gunni Lyngholm, International Cycling Club Manager på Team Rynkeby Fonden.

Den första omgången har Team Rynkeby Cycling Club planerat resor till Mallorca, Alicante (Murcia) och Harzen, men det kommer fler så småningom.

Det kostar 100 € om året att vara medlem i Team Rynkeby Cycling Club och för det priset från man en rad fördelar och möjligheter. Först och främst får man den nya klubbtröjan som kan mixas och matchas med alla övriga cykelkläder, hjälmar och accessoarer från Team Rynkeby.

Läs mer här...

Join Team Rynkeby Cycling Club 

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram