<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 03-05-2014

Team Rynkeby-filmen vinner internationellt pris

Den Svenska Team Rynkeby-filmen från 2012 har överraskande vunnit silver vid den internationella World Media Festival. Priset överräcks i Hamburg den 14 maj.

Det är en internationell utmärkelse för den svenska Team Rynkeby-filmen från 2012. Den 15 minuter långa dokumentären som berättar om förberedelserna och genomförandet av projektåret i Team Rynkeby och cyklingen ner till Paris 2012 har vunnit priset ’Intermedia-globe Silver Award’ i kategorin ’Dokumentärer – Sport och Aktiviteter’ i hård internationell konkurrens vid World Media Festival.

Det är det Svenska produktionsbolaget Pophunters Film & TV, som står bakom filmen och det är också dom som motar priset i Hamburg den 14 maj 2014.

- Vi är mycket stolta över att vår film får den internationella utmärkelsen som vi tycker den förtjänar. Det är en film som träffar mitt i hjärtat på Team Rynkeby projektet, hur det är och vad det står för på ett bländande sätt, säger Paul Chronqvist-Svensson, Country Manager for Team Rynkeby i Sverige.

World Media Festival hyllar de bästa produktionerna inom film, tv, web, web-tv och print. Festivalen har existerat sedan 1965, och i år har mer än 700 internationella produktioner deltagit i konkurrensen.

Se vinnarfilmen här:

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram