Team Rynkeby-filmen vinner internationellt pris
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 03-05-2014

Team Rynkeby-filmen vinner internationellt pris

Den Svenska Team Rynkeby-filmen från 2012 har överraskande vunnit silver vid den internationella World Media Festival. Priset överräcks i Hamburg den 14 maj.

Det är en internationell utmärkelse för den svenska Team Rynkeby-filmen från 2012. Den 15 minuter långa dokumentären som berättar om förberedelserna och genomförandet av projektåret i Team Rynkeby och cyklingen ner till Paris 2012 har vunnit priset ’Intermedia-globe Silver Award’ i kategorin ’Dokumentärer – Sport och Aktiviteter’ i hård internationell konkurrens vid World Media Festival.

Det är det Svenska produktionsbolaget Pophunters Film & TV, som står bakom filmen och det är också dom som motar priset i Hamburg den 14 maj 2014.

- Vi är mycket stolta över att vår film får den internationella utmärkelsen som vi tycker den förtjänar. Det är en film som träffar mitt i hjärtat på Team Rynkeby projektet, hur det är och vad det står för på ett bländande sätt, säger Paul Chronqvist-Svensson, Country Manager for Team Rynkeby i Sverige.

World Media Festival hyllar de bästa produktionerna inom film, tv, web, web-tv och print. Festivalen har existerat sedan 1965, och i år har mer än 700 internationella produktioner deltagit i konkurrensen.

Se vinnarfilmen här:

Tillbaka

Team Rynkeby News - Videoblogg

Häng med lagen bakom kulisserna på träningar, evenemang och följ med under Tour de Paris.

Se mer

Bli Barnsupporter

Bli barnsupporter och stöd Team Rynkebys insamling till Barncancerfonden. 

Ge ett bidrag

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram