<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 07-10-2020

Team Rynkeby Fonden gör nu omstartar med nätverket TRCC för tidigare deltagare.

Team Rynkeby Fonden gör nu en omstart för Team Rynkeby Cycling Club som är Team Rynkeby Fondens cykelnätverk för tidigare deltagare. Det finns nu en genomarbetad eventplan med resor, nya upplevelser och bra rabatter på cykelutrustning på programmet.

Efter flera års planerande öppnade Team Rynkeby Fonden förra året sitt nya cykelnätverk för tidigare deltagare, Team Rynkeby Cycling Club (TRCC).

Tanken var att skapa ett nätverk där tidigare Team Rynkeby – God Morgon deltagare kunde mötas och cykla tillsammans och sätta nya mål för sin träning genom att delta i tävlingar och resor, och fortsatt kunna hjälpa det lokala teamet i Team Rynkeby – God Morgon laget och organisationerna vi stöttar som en support grupp.

Men coronapandemin satte käppar i hjulet med lanseringen förra säsongen, men nu gör Team Rynkeby Fonden en omstart på projektet med en ny eventplan, nya resor och en online-träningsplattform som redan har mer än 400 nuvarande och tidigare Team Rynkeby cyklister i gruppen.

- Coronapandemin satte stopp för alla våra planerade resor och event, men gav i gengäld ett incitament att på allvar utforska möjligheterna för en online-träningsplattform, vilket har blivit en fantastisk framgång. Erfarenheterna från träningsplattformen Swift använder vi nu för att vidare utveckla TRCC-nätverket, säger Paul Chronqvist Svensson, landschef för Team Rynkeby – God Morgon Sverige, och fortsätter:

- Träningsplattformen online har blivit en succé eftersom det är ett gräsrotsinitiativ, som drivs av Team Rynkeby-cyklister som har saknat att cykla och träna i grupp och vara en del i en större community, och därför har de tagit initiativet. I det nya TRCC kommer vi att arrangera ett antal spännande resor och upplevelsemöjligheter för deltagarna, men samtidigt är det viktigt att vi gör plats för att deltagarna själva hjälper till att skapa det innehåll de tycker är intressant, säger han.

Ny organisation
Organisatoriskt har Team Rynkeby Fonden valt att placera TRCC under vart och ett av Team Rynkeby Fondens 59 team. Detta innebär att nätverket kommer att förankras lokalt i den lokala styrgruppen, vilket möjliggör en närmare kontakt mellan det lokala Team Rynkeby – God Morgon laget och de tidigare deltagarna.

- De som har varit med i Team Rynkeby – God Morgon i flera år brinner för vår kamp mot barncancer och psykisk ohälsa, de slutar inte vara engagerade bara för att de inte behöver cykla till Paris. Genom att förankra TRCC-nätverket i vart och ett av de lokala lagen utvidgar vi ambassadörskåren för det lokala Team Rynkeby – God morgon teamet och de organisationer vi stöttar, säger Paul Chronqvist Svensson.

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram