<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 28-08-2014

Team Rynkeby förlänger samarbetet med Bianchi

Nordens största välgörenhets cykellag förlänger samarbetet med Bianchi. Team Rynkeby förlänger kontraktet och kommer att cykla ännu ett år med det Italienska cykelmärket Bianchi.

För fjärde året i rad kommer Team Rynkeby att köra sin årliga cykel tur till Paris på racercyklar från den italienska cykelproducenten Bianchi.

Cykellaget har tecknat ett nytt ettårigt avtal med italienarna. Avtalet betyder att Bianchi ska leverera runt 1050 gula carboncyklar till team Rynkeby innan den 1 april 2015.

- Vi har haft ett bra och tätt samarbete med Bianchi de tre åren som varit. Därför är jag mycket nöjd med att vi kan bygga vidare på relationen och ta med oss de erfarenheter som vi gjort oss in i 2015, säger Carl Erik Dalbøge, direktör i Team Rynkeby Fonden.

Det fortsatta samarbetet mellan Team Rynkeby och Bianchi gläder också cykelproducentens svenska ägare Salvatore Grimaldi.

- Team Rynkeby är ett fantastiskt projekt, inte bara att alla deltagare samlar in miljoner till att bekämpa barncancer de får också hundratals människor att hoppa på cykeln och leva ett mer hälsosamt och aktivt liv. Detta är jag stolt att vara en del av, säger Salvatore Grimaldi.

- Nu är det slut med alucyklar, förra året gav vi våra deltagare en möjlighet att uppgradera standard racern i aluminium till en carbonmodel. Detta valde de flesta cyklister att göra och därför har Team Rynkeby valt att i år bara ta fram en carbonutgåva av den lättigenkända gula Team Rynkeby racern-detta gör deltagare avgiften lite dyrare men logostiken kommer att bli mycket smidigare för all, säger Carl Erik Dalbøge.

Team Rynkebys 2015 racer är byggt på en Bianchis Vertigo-model. Cykeln är monterad med full Shimano 105 11-speed grupp, Shimano pedaler och Shimano hjul.

Team Rynkeby består 2015 av ca.1.450 cyklister och 350 service personer fördelat på 32 lag i fem länder. Lagen kommer att sättas i september månad.

 

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram