<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 05-07-2016

Team Rynkeby förlängning med Bianchi

Team Rynkeby Fonden och den italienska cykeltillverkaren Bianchi har kommit överens om att förlänga samarbetet med ytterligare ett år.

Cyklisterna på Nordens största välgörenhet cykelteam, Team Rynkeby, kommer också att köra på Bianchi cyklar nästa säsong.

Det står nu klart att Team Rynkeby Fonden har tecknat ett nytt ettårigt samarbetsavtal med den italienska cykeltillverkaren.

Detta gör att cyklisterna som deltar i årets resa till Paris, och även kommer att delta i nästa års resa utan problem kan fortsätta på sin nuvarande Bianchi racer även nästa år.

- Vi har ett riktigt bra samarbete med Bianchi där vi under årens lopp har utvecklat en cykel som passar perfekt för vårt ändamål. Det är en utmanande uppgift att leverera utrustning till ett så omfattande projekt som Team Rynkeby är, och därför är jag glad över att vi kan bygga vidare vårt samarbete på den grundval vi skapat, säger Carl Erik Dalbøge, chef för Team Rynkeby Foundation .

Ett viktigt projekt
Nästa års resa blir det sjätte året i rad som Team Rynkeby cyklar till Paris på de gula landsvägscyklarna från Bianchi. Precis som i år är nästa års cykel byggd kring Bianchi Intrepida-ramen i kolfiber försedd med en komplett 11 delad Shimano 105-grupp som levereras ut till cyklisterna senast den 1 April, 2017.

- Samarbetet med Team Rynkeby är viktigt för oss. Vi är oerhört stolta över att vara en del av ett så professionellt välgörenhetsprojekt, där cykling och att göra något bra för sig själva samtidigt som det kommer att gynna barn med kritiska sjukdomar står i fokus, säger Salvatore Grimaldi, ägare av Bianchi.

Förutom Bianchi så har Team Rynkeby Fonden förlängt sina kontrakt med klädtillverkaren Xtreme och researrangören Ørslev.

Team Rynkeby kör till Paris den 9-16 juli 2016. Resan genomförs i vecka 28 även nästa år. Om du vill vara en del av laget, så ska du skriva en ansökan här: www.team-rynkeby.se/ansök.

 

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram