<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press SE - 19-05-2016

Team Rynkeby fortsätter oförändrat efter försäljningen av Rynkeby Foods

Välgörenhets cykelteamet Team Rynkeby fortsätter oförändrat efter tillkännagivandet att Arla Foods idag har sålt Rynkeby Foods till tyska Eckes-Granini.

Efter månader av rykten om att Team Rynkeby huvudsponsor, juice tillverkare Rynkeby Foods A / S har lagts ut till försäljning, upplyser den internationella tyska koncernen Eckes-Granini Group GmbH som specialiserat sig på alkoholfria fruktdrycker att de i dag att den köper Rynkeby Foods från mejeri jätte Arla Foods amba.

Arla Foods har de senaste två decennierna avyttrat dotterbolag som inte är direkt kopplade till mjölkproduktionen i syfte att fokusera sin kärnverksamhet - och Rynkeby Foods var i detta sammanhang den sista av dotterbolag i Arla grupp som inte är relaterade till mjölk.

På Team Rynkeby fortsätter man att arbeta för sommarens resa till Paris efter dagens nyheter.

- Eckes-Granini har redan uttryckt stor respekt för det som Rynkeby Foods byggt upp i och runt Team Rynkeby, och jag ser fram emot att träffa de nya ägarna och berätta mer om vårt arbete. Men annars är det business as usual för oss. Vi fortsätter oförtrutet vårt arbete mot sommarens resa till Paris, liksom förberedelserna för resan 2017, säger Carl Erik Dalbøge, direktör för Team Rynkeby Fonden.

- För närvarande fokuserar vi på att säkerställa att vi ha rätt inramning kring ankomsten i Paris den 16 juli, och vi fokuserar också på att starta nya lag efter sommaren, säger han.

Team Rynkeby kör till Paris den 9: e-16: e Juli 2016. Om du vill vara en del av Team Rynkeby 2017, så ansöker du här.

Tillbaka

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram